Ελλάδα

Τραγωδία στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας – Δυο οι νεκροί

Οι άνδρες του Λιμενικού έπαθαν σοκ αντικρίζοντας δυο σορούς μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μητέρα και γιο. Σε βάθος 32 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες του Λιμενικού ανασύροντας το ΙΧ που έπεσε στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν δυο άνθρωποι νεκροί και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για μητέρα και γιό! Ασθενοφόρα παρέλαβαν τις σορούς και αυτό που αναμένεται είναι να αναγνωριστούν και επίσημα από συγγενικά τους πρόσωπα.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Επίσης αναφέρεται πως στο αμάξι ήταν δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε.

skilos drapetsona

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής/Μάριος Αραβαντινός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η σφαίρα που τρύπησε το ταμπλό του αυτοκινήτου – Ο 39χρονος την πυροβόλησε πισώπλατα
Από το πλάι και σχεδόν πισώπλατα φέρεται να πυροβόλησε την Ελευθερία Γιακουμάκη ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, όπως φαίνεται σε φωτογραφία με την μοιραία σφαίρα που της στέρησε τη ζωή
Δολοφονία Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η σφαίρα που τρύπησε το ταμπλό του αυτοκινήτου – Ο 39χρονος την πυροβόλησε πισώπλατα
Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 39χρονου μετά τη δολοφονία της Ελευθερίας Γιακουμάκη - Τα παραπλανητικά μηνύματα στον αδερφό της
Ο 39χρονος ήταν ιδιαίτερα νευρικός μετά τη δολοφονία της 43χρονης - Προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τον αδερφό της προκειμένου να μην ψάξει στο σημείο όπου εγκατέλειψε τη σορό και το όχημα της ελευθερίας
Ηράκλειο