Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από την κατάρρευση κτιρίου ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης

Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από την κατάρρευση κτιρίου ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16.04.24) στο Πασαλιμάνι, επί της οδού Νεωρίων, καθώς ένα άτομο έχασε τη ζωή του από την κατάρρευση κτιρίου στην περιοχή, ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών, που είχε εγκλωβιστεί σε φορτηγό από τα μπάζα που έπεσαν από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι.

Ενώ οι εργασίες ανακαίνισης ήταν σε εξέλιξη, ξαφνικά ένα μέρος του κτιρίου έπεσε, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 31χρονου και τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος 31χρονος ήταν αστυνομικός που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση ως ειδικός φρουρός. 

Τη στιγμή της κατάρρευσης εκτελούσε εργασίες, προσπάθησε να πηδήξει σε ένα φορτηγό, για να σωθεί και έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε.

Την ίδια ώρα, τρεις συνάδελφοί του έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Οι φωτογραφίες από το σημείο, όπου σημειώθηκε η κατάρρευση, είναι ενδεικτικές της τραγωδίας. Το κτίριο έγινε συντρίμμια!

 Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά προσαγωγές ατόμων, πέντε εργαζομένων, του εργολάβου και του οδηγού του φορτηγού.

«Ξαφνικά βλέπουμε ένα σύννεφο, ακαθόριστο, ακούσαμε φωνές, κατεβήκαμε και είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος και δεμένος με το πουκάμισό του, τα αίματα ήταν στα σκαλιά.

Ο νεκρός ήταν μέσα στο φορτηγό, έπεσε πάνω του ο τοίχος και τον πλάκωσε», λέει μάρτυρας από το σημείο της τραγωδίας.

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, αναζητείται ο ιδιοκτήτης. 

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες».

«Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα το δείξει η έρευνα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις