Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τραγωδία στο Σχιστό: Πως έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τρία νεαρά άτομα

Τραγωδία στο Σχιστό: Πως έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τρία νεαρά άτομα

Τρία νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Σχιστό τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Live News ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ κινούνταν από το βιομηχανικό πάρκο Σχιστού προς Κερατσίνι, το όχημα εξετράπη της πορείας με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο τα τρία άτομα. Ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο όχημα, ηλικίας 21 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο “Τζάνειο”.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτη με τον οδηγο να χάνει για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να χτυπά αρχικά στις μπαριέρες. Μάλιστα ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο. Στη συνέχεια αφού χτύπησε σε αυτό το σημείο, το όχημα εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε για περίπου 100 μέτρα.

Πρόκειται για ένα σημείο όπου έχουμε πάρα πολλά τροχαία δυστυχήματα, είναι γεμάτο ο δρόμος εδώ με εκκλησάκια. Είναι μεγάλη η κλίση του δρόμου, είναι λίγο απότομη στροφή και αν κάποιος πηγαίνει με λίγο περισσότερη ταχύτητα, χάσει τον έλεγχο είναι δύσκολα να φέρει το όχημα σε σωστή πορεία.

Η νεαρή κοπέλα η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Άμεσα στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα.Για τα τρία νεαρά άτομα ήταν πολύ αργά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις