Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τραγωδία στου Ζωγράφου: Ηλικιωμένη νεκρή μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Τραγωδία στου Ζωγράφου: Ηλικιωμένη νεκρή μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου. Μια ηλικιωμένη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Η φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό Ηγήμονος 4 στου Ζωγράφου λίγο πριν από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (27.11.2019).

Στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου έμεναν δυο γυναίκες, μια 45χρονη γυναίκα και η μητέρα της. Οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά.

«Ακούσαμε μια φωνή, βοήθεια καίγομαι» είπε κάτοικος της περιοχής στον ΑΝΤ1. Άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν στο OPEN πως άκουσαν κρότους και κραυγές βοήθειας από τις δυο γυναίκες.

Αμέσως, κάλεσαν την Πυροσβεστική και έσπευσαν να φύγουν από τα σπίτια τους. Στο σημείο έσπευσαν 18 Πυροσβέστες μα έξι οχήματα.

Γρήγορα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη 45χρονη και να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Δυστυχώς, όμως, βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα και εντοπίστηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Η 45χρονη γυναίκα έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο καθώς έχει εγκαύματα.

Γίνεται έρευνα από την Πυροσβεστική για τα αίτια της φωτιάς. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως μπορεί να προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις