Ελλάδα

Τραγωδία τα ξημερώματα – Νεκρή 18χρονη σε τροχαίο

Άλλη μια 18χρονη νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ώρα ήταν 5 παρά τέταρτο τα ξημερώματα όταν σημειώθηκε το τροχαίο δυστήχημα στη λεωφόρο Κηφισσού, στο ύψος του Αιγάλεω.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 21χρονη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που επέβαινε νεαρό ζευγάρι.

Το αυτοκίνητο ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η 18χρονη συνοδηγός.

Απο τη σύγκρουση τραυματίστηκε βαριά και η επίσης 18χρονη συνοδηγός της μοτοσικλέτας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε

Καμπάνα έπεσε στο κεφάλι 14χρονου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από το σημείο της επίθεσης του σκυλιού στον άνδρα στα Βριλήσσια - «Τα ρούχα του είχαν σκιστεί και είχε δαγκωματιές»
«Η ιδιοκτήτρια του μεγάλου σκυλιού έτρεξε αμέσως προς το σκυλί της για να το απομακρύνει» αλλά δεν τα κατάφερε έγκαιρα, ανέφερε μάρτυρας
Η στιγμή που το λυκόσκυλο απομακρύνεται από το σημείο
Συντετριμμένοι Άντζελα Γκερέκου, Ανδρέας Γεωργίου και Νίκη Παλληκαράκη στην κηδεία της Μάρως Κοντού - «Έφυγε γαλήνια και γεμάτη ζωή»
«Η Μάρω έφτιαξε τη ζωή της όπως ήθελε και έφυγε επίσης όπως και εκείνη ήθελε. Έφυγε γαλήνια, γεμάτη ζωή από γενναιοδωρία, αγάπη, καλοσύνη για όλους και αξιοπρεπής όπως ήταν πάντα», είπε συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου
Άντζελα Γκερέκου