Ελλάδα

Τραγωδία χωρίς τέλος: Οκτώ παιδιά ανάμεσα στους 12 νεκρούς νέου ναυαγίου

Δεν έχουν συμπληρωθεί καλά καλά 24 ώρες από το ναυάγιο ανοιχτά της Κω με τους επτά νεκρούς, μεταξύ των οποίων ένα αγοράκι έξι ετών και ένα κοριτσάκι 12 μηνών και ακόμη μια τραγωδία σημειώνεται στο Αιγαίο. Αυτή τη φορά ανοιχτά της Σάμου και ο απολογισμός βαρύς: 12 νεκροί ανάμεσά τους οκτώ παιδιά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το νέο ναυάγιο με πρόσφυγες που είχαν ξεκινήσει από την Τουρκία για να φτάσουν στην Ελλάδα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (27.01.2016) στη βόρεια Σάμο, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Κοκάρι. Ένας άνθρωπος βρέθηκε στην ξηρά περίπου στις 21:00 το βράδυ και ενημέρωσε πως βρισκόταν σε βάρκα με πρόσφυγες.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση από σκάφος του Λιμενικού και του Frontex. Ανασύρθηκαν 12 νεκροί, μεταξύ των οποίων τρία κοριτσάκια, πέντε αγοράκια, τρεις άνδρες και μια γυναίκα.

Οι έρευνες για τυχόν επιζώντες συνεχίζονται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μέτρα του δήμου Αθηναίων για τον καύσωνα: Κλιματιζόμενες αίθουσες, φροντίδα για τα αδέσποτα ζώα
Με δεδομένες τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις καλούνται να μη βγάζουν σκουπίδια στους κάδους μεταξύ των ωρών 11:00 - 17:00
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα