Ελλάδα

Τραμ: Διακοπή δρομολογίων την Τετάρτη λόγω εργασιών – Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε διακοπή των δρομολογίων του τραμ προχωρά το βράδυ της Τετάρτης (23.02.2022) η ΣΤΑΣΥ, λόγω εκτάκτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ. Όσοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ), θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τις 22:00 και μετά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των συρμών. 

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως την Τετάρτη 23-02-2022 τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ δεν θα διεξάγονται από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας, λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ σε αγωγό, που διαπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «”Ζέφυρος”» αναφέρει η ΣΤΑΣΥ, σε σχετική ανακοίνωση της. 

Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι: «Θα προηγηθεί σταδιακή απόσυρση των συρμών από το δίκτυο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι οφέλη θα φέρει η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά των παλαιών νοσηλευτών και πληρωμάτων ασθενοφόρων
Πηγές με γνώση της υπόθεσης υπογραμμίζουν πως με τη στοχευμένη ρύθμιση που δρομολογείται τίθεται τέλος στην άνιση μεταχείριση εργαζόμενων στο ΕΣΥ και στο ΕΚΑΒ που είχαν προσληφθεί πριν το 2011
Ασθενοφόρο
Κρήτη: Οικογενειακή υπόθεση η διακίνηση ναρκωτικών για τις τρεις συμμορίες – Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τον 43χρονο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πάνω από 70 οι κατηγορούμενοι, στις 16 οι συλλήψεις μέχρι στιγμής - Η δράση και ο ρόλος των μελών των οικογενειών και ο 21χρονος που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις 2 οικογένειες
Αστυνομικοί
Σάλος από βίντεο με γιατρό που ζητάει «φακελάκι» από ασθενή πριν χειρουργηθεί – «100 ευρώ δεν είναι πολλά, θα τα κανονίσουμε»
Στο βίντεο διάρκειας περίπου 90 δευτερολέπτων φαίνεται αναισθησιολόγος να ζητάει «φακελάκι» 100 ευρώ από ασθενή - «Είναι πολλά; Εγώ δεν θέλω»
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή
57