Ελλάδα

Τραμ: Επόμενη στάση… Πειραιάς! Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια

Λίγο απομένει μέχρι να μπορούν χιλιάδες συμπολίτες μας να πηγαίνουν στον Πειραιά... με το τραμ! Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 28.11.2019, τα δοκιμαστικά δρομολόγια του τραμ προς Πειραιά.

Πώς θα πηγαίνει Πειραιά το τραμ

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ τα οχήματα των γραμμών 3 «Θουκυδίδης» (Ασκληπιείο Βούλας – Σ.Ε.Φ.) και 4 «Αριστοτέλης» (Κασομούλη – Σ.Ε.Φ.) μετά τη στάση «Νέο Φάληρο» θα κατευθύνονται προς τη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη» (αντί Σ.Ε.Φ.), όπου και θα αποβιβάζουν τους επιβάτες.

Οι αποβιβαζόμενοι, μέσω της υπόγειας διάβασης, θα κατευθύνονται είτε αριστερά προς το σταθμό «Φάληρο» της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) και το Γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε δεξιά προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Click4more: Προσοχή! Έρχεται διακοπή δρομολογίων του τραμ

Στη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη», τα οχήματα δεν θα παραλαμβάνουν επιβάτες και θα συνεχίζουν κενά, κινούμενα στην επέκταση της γραμμής προς Πειραιά, ενώ επιστρέφοντας στη στάση «Σ.Ε.Φ.» θα παραλαμβάνουν επιβάτες με προορισμό τις στάσεις «Ασκληπιείο Βούλας» και «Κασομούλη».

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των περιοχών της επέκτασης, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ, πρεπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου η δοκιμαστική λειτουργία να ολοκληρωθεί επιτυχώς και να αρχίσει η εμπορική λειτουργία το συντομότερο δυνατόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Την άγγιξα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» - Συγκλονίζει ο σύζυγος της 35χρονης από τη Λιβαδειά που πέθανε μετά τη γέννηση του παιδιού της
Ο σύζυγός της σημειώνει πως στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς κανείς δεν τον ενημέρωσε για τη σοβαρότητα της κατάστασης της συζύγου του
Η έγκυος από τη Λιβαδειά
Τέλος τα «λαδώματα» σε διπλώματα οδήγησης – Κάμερες και μικρόφωνα στις εξετάσεις
Μέσω της πλατφόρμας report-diplomata.gov.gr, η οποία έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή, επιχειρείται να μπει τέλος στα περιστατικά διαφθοράς, για πρώτη φορά, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης καταγγελιών
diploma odigisis