Ελλάδα

Τράπεζα Θεμάτων: Νέα μεγαλύτερη επίθεση από χάκερς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χάος επικράτησε και σήμερα (30.05.2023) με την Τράπεζα Θεμάτων, η οποία δέχτηκε νέα επίθεση από χάκερς.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κοπτσής, είπε πως η σημερινή επίθεση από χάκερς ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Για μια ακόμα ημέρα λοιπόν οι καθηγητές είχαν πρόβλημα στο να βγάλουν τα θέματα για να γράψουν οι μαθητές στις ενδοσχολικές εξετάσεις τους, και υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις. 

Ο κ. Κόπτσης ΓΓ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανέφερε ότι «δεν υπήρξε παραβίαση του συστήματος γιατί υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας». Όσο για το αν υπάρχει Plan B απάντησε ότι «Φυσικά υπάρχει. Χθες το 90% των παιδιών πήραν τα θέματα, γιατί υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι προγραμματισμένο να δώσουν εξετάσεις οι μαθητές της Γ’ λυκείου των ΓΕΛ που δεν ολοκλήρωσαν χθες τις εξετάσεις τους, εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που προκάλεσε η χθεσινή κυβερνοεπίθεση, με στόχο την Τράπεζα Θεμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βράζει» η χώρα από τον καύσωνα:  Δύσκολο διήμερο, στο επίκεντρο Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησος
Οι πιο δύσκολες ημέρες θα είναι αύριο και την Τετάρτη αναμένονται όταν η περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με την υποχώρηση της  υγρασίας, θα δημιουργήσει αποπνικτικές συνθήκες
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα
Μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη - Απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον σύζυγο της αγνοούμενης, ο οποίος του ανέφερε πως η γυναίκα δεν φορούσε σορτσάκι όταν εξαφανίστηκε, σε αντίθεση με τη σορό που εντοπίστηκε στην Κυψέλη
Κυψέλη: Μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε σε βαλίτσα – Απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή
Η μαρτυρία του προέδρου του χωριού στην Καρδίτσα για την επίθεση του ιερέα - «Είπε κουμάντο κάνω εγώ και έφαγα μπουνιά»
Ο πρόεδρος του Νεοχωρίου περιγράφει καρέ καρέ τα όσα έγιναν έξω από την εκκλησία το πρωί της Κυριακής (19.07.2026) και πώς ο ίδιος κατέληξε στο έδαφος από την επίθεση του ιερέα
Ο πρόεδρος της κοινότητας στο έδαφος
6