Ελλάδα

Τράπεζα Θεμάτων: Νέα μεγαλύτερη επίθεση από χάκερς

Χάος επικράτησε και σήμερα (30.05.2023) με την Τράπεζα Θεμάτων, η οποία δέχτηκε νέα επίθεση από χάκερς.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κοπτσής, είπε πως η σημερινή επίθεση από χάκερς ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Για μια ακόμα ημέρα λοιπόν οι καθηγητές είχαν πρόβλημα στο να βγάλουν τα θέματα για να γράψουν οι μαθητές στις ενδοσχολικές εξετάσεις τους, και υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις. 

Ο κ. Κόπτσης ΓΓ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανέφερε ότι «δεν υπήρξε παραβίαση του συστήματος γιατί υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας». Όσο για το αν υπάρχει Plan B απάντησε ότι «Φυσικά υπάρχει. Χθες το 90% των παιδιών πήραν τα θέματα, γιατί υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι προγραμματισμένο να δώσουν εξετάσεις οι μαθητές της Γ’ λυκείου των ΓΕΛ που δεν ολοκλήρωσαν χθες τις εξετάσεις τους, εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που προκάλεσε η χθεσινή κυβερνοεπίθεση, με στόχο την Τράπεζα Θεμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ψυχρή και αδυνατισμένη περνά τις ημέρες της στη φυλακή – «Θα υποδείξει άτομο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη»
Η 25χρονη παιδοκτόνος επιμένει πως δεν εμπλέκεται στον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη - «Το επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις», είπε ο δικηγόρος της
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ο Tom Greenwood παραμένει σε ΜΕΘ μετά το τροχαίο στη Μύκονο – «Γκρέμισε την μάντρα και έπεσε στο κεφάλι του»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως ο δρόμος όπου τραυματίστηκε ο επιχειρηματίας είναι «καρμανιόλα» - Συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά γιατρών για το ότι θα καταφέρει να βγει από τη διασωλήνωση
Tom Greenwood