Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τράπεζες: Παραμένουν οι ουρές – Στέγνωσαν από 20ευρα τα ΑΤΜ – Τι λέει ο κόσμος μετά το δημοψήφισμα

Τράπεζες: Παραμένουν οι ουρές – Στέγνωσαν από 20ευρα τα ΑΤΜ – Τι λέει ο κόσμος μετά το δημοψήφισμα

Συνεχίζεται το μαρτύριο της σταγόνας έξω από τις τράπεζες με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές την ώρα που τα περισσότερα ΑΤΜ στεγνώνουν από 20 ευρα και δίνουν μόνο 50ευρα. Πως βλέπει την κατάσταση ο κόσμος μετά και το δημοψήφισμα;

Με την τραπεζική αργία να έχει παραταθεί εως την Τετάρτη το βράδυ, οι συνταξιούχοι δίχως κάρτας που δεν πήραν την προηγούμενη εβδομάδα το ποσό των 120 ευρώ, μπορούν να πηγαίνουν στις τράπεζες που είναι ανοιχτές για ντα τους εξυπηρετούν.

Οσοι έχουν κάρτα εξακολουθούν να σχηματίζουν ουρές στα ΑΤΜ για να πάρουν τελικά στα χέρια τους 50 ευρώ καθώς τα περισσότερα ΑΤΜ εχουν στεγνώσει από 20ευρα και άρα σχεδόν κανείς δεν μπορεί να σηκώσει 60 ευρώ.

Οι εικόνες που κατέγραψε το Newsit είναι απο τράπεζες στην Καλλιθέα.

Τι λέει ο κόσμος μετά το δημοψήφισμα

Ο κύριος Χρύσανθος δήλωσε στο Newsit “δεν έχω καμία αγωνία, δε φοβάμαι μετά το “Όχι”. Ανησυχώ για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου οπως όλος ο κόσμος αλλά είμαι αισιόδοξος.

Η κυρία Κατερίνα από την πλευρά της μας λέει “αυτά τα 60 ευρώ δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας. Δε θέλω να είμαι έξω από το ευρώ”.

Πιο ανήσυχος ο κύριος Μάρκος δήλωσε “ω τλήμων Ελλάς” που σημαίνει “ω καρτερική Ελλάδα” και συνέχισε λέγοντας “οι έλληνες ούτε ειχαν ποτέ μυαλό, ούτε έχουν. Εχουν φέρει 3 φορές διχασμό, τον φέρανε τωρα. Ας πάθουν τη ζημιά για να μάθουν για τρίτη φορά”.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε