Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρεις παραλίες στην Πελοπόννησο πολύ κοντά στην Αθήνα

Τρεις παραλίες στην Πελοπόννησο πολύ κοντά στην Αθήνα

Οι αποδράσεις κοντά στην Αθήνα είναι ιδανικές για κάθε ημέρα, αρκεί φυσικά να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, και μπορείς να βρεις πανέμορφες γωνιές ακόμη και σε απόσταση δύο ωρών.

Ελληνικές παραλίες που θυμίζουν νησί και όμως είναι στην Πελοπόννησο και μπορείς να βρεθείς εκεί μόνο με το αυτοκίνητο. Κορινθία και Αργολίδα μπορούν να σου προσφέρουν αξέχαστες στιγμές ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή.

Μπορείς να το πάρεις απόφαση ακόμη και τελευταία στιγμή και να βρεθείς σε ελληνικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, άμμο ή βοτσαλάκι, ανάλογα με τα γούστα σου. Όπου κι αν επιλέξεις να πας, το σίγουρο είναι ότι θα γεμίσεις μπαταρίες και θα περάσεις καλά.

Αρβανιτιά: Σίγουρα την έχεις ακούσει μιας και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στο Ναύπλιο. Πρόκειται για μια μικρής έκτασης παραλία. Σε αυτά τα περίπου 200 μέτρα θα συναντήσεις μοναδική ομορφιά.

Τα νερά της παραλίας είναι πεντακάθαρα και μάλιστα βραβευμένα με Γαλάζια Σημαία. Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι η επίσκεψή σου στην Αρβανιτιά δε θα είναι μόνο μία το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις