Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τρεις παραλίες της Αττικής για τα μπάνια του Σεπτεμβρίου

Τρεις παραλίες της Αττικής για τα μπάνια του Σεπτεμβρίου

Οι παραλίες της Αττικής σταθερός σύμμαχος όσων έψαχναν κοντινά τους μέρη για να απολαύσουν τα θαλασσινά τους μπάνια καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, δεν θα μπορούσαν να απογοητεύσουν τους επισκέπτες τους που αναζητούν τις πλέον ιδανικές ακτές για να ευχαριστηθούν τις τελευταίες τους βουτιές, αυτές του Σεπτεμβρίου.

Πάμε λοιπόν να δούμε τρεις ακόμα προτάσεις για ακρογιαλιές που πρέπει να κολυμπήσεις, λίγο πριν κλείσεις την φετινή κολυμβητική σου σεζόν…

Λιμανάκια, Βουλιαγμένη: Τα Λιμανάκια, οι παραλίες που εκτείνονται στην περιοχή της Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Βάρκιζα, είναι ένας πλέον δημοφιλής προορισμός της Αττικής, που σου εγγυάται πως όταν τον επισκεφτείς θα μείνεις πλήρως ικανοποιημένος με τις βουτιές, που θα κανείς στο περιβάλλον τους.

Ένα σύνολο κολπίσκων, περιτριγυρισμένοι από βράχους συνθέτουν το υπέροχο σκηνικό αυτών των μικρών ακτών που για να τις προσεγγίσεις απαιτείται κατάβαση από βραχώδη μονοπάτια.

Νερά σε αποχρώσεις του γαλάζιου σε συνδυασμό με το πράσινο και θερμοκρασία άκρως δροσιστική, σε καλούν να πηδήξεις χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο τα βράχια. Αν αγαπάς τις καταδύσεις τα λιμανάκια σου κλείνουν το μάτι προσκαλώντας σε, να τα επισκεφτείς.

Τα λιμανάκια, ονοματοδοτήθηκαν, με βάση την σειρά που θα τα συναντήσεις, σε κάποια από αυτά μπορείς να αφήσεις το μαγιό σου στο σπίτι, αφού θα δεις λουόμενους να επιδίδονται σε γυμνισμό.

Έχε στο νου σου πως κατά μήκος τους δεν υπάρχει οργάνωση, πλην της καντίνας από ξύλο που θα βρεις στο δεύτερο κατά σειρά λιμανάκι, γι αυτό ξεκίνα το ταξίδι σου νωρίς, για να βρεις αβίαστα το χώρο που θα απλώσεις την πετσέτα σου, αφού θα δεις αρκετό κόσμο από την πρωτεύουσα να δείχνει την προτίμηση του στην ακτή τους.

Διαβάστε περισσότερεα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις