Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρεις προορισμοί χωρίς πολυκοσμία για διακοπές Χριστουγέννων

Τρεις προορισμοί χωρίς πολυκοσμία για διακοπές Χριστουγέννων

Οι διακοπές Χριστουγέννων πλησιάζουν και είναι πολύ πιθανόν να θες να ξεφύγεις λίγο τις ημέρες των γιορτών σε έναν ήσυχο και χειμερινό προορισμό. Σου το ευχόμαστε!

Ωστόσο, ενδεχομένως να θες ταυτόχρονα να αποφύγεις την πολυκοσμία και την έντονη τουριστική κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιλέξεις κάτι διαφορετικό.

Για παράδειγμα, όχι αυτόν τον προορισμό. Κρυφά διαμάντια και μέρη που μπορεί να μην έχεις επισκεφθεί στο παρελθόν, σε περιμένουν για να περάσεις όμορφες στιγμές τα Χριστούγεννα.

Πιο κοντά ή πιο μακριά από την Αθήνα, θα βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Για να δούμε τρεις προτάσεις για διακοπές στο τέλος του 2023.

Ξάνθη: Ένας εναλλακτικός χειμερινός προορισμός που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή και θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Ξάνθη είναι μια καλή επιλογή για χριστουγεννιάτικες διακοπές – αρκεί να έχεις περισσότερες μέρες στη διάθεσή σου.

Η αρχόντισσα της Ξάνθης σου προσφέρει καλή και οικονομική διαμονή, όμορφα αξιοθέατα και μια ευκαιρία για ένα γαστρονομικό ταξίδι. Το ταξίδι σου στην πόλη ξεκινά από την κεντρική πλατεία με το παλιό ρολόι.

Στη συνέχεια θα κάνεις μια στάση στη στάση στη Δημοτική Αγορά, το κτήριο της οποίας έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις