Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τρία νησιά για απολαυστικές διακοπές το Σεπτέμβριο

Τρία νησιά για απολαυστικές διακοπές το Σεπτέμβριο

Μπορεί το καλοκαίρι να ενδείκνυται για διακοπές για τους περισσότερους, όμως ο Σεπτέμβριος κρύβει πολλές εκπλήξεις σε όσους τον επιλέξουν για να αποδράσουν. Η τουριστική κίνηση πέφτει στα νησιά, τα νερά είναι πιο ζεστά και οι τιμές είναι πιο χαμηλές για διακοπές.

Τρεις βασικοί λόγοι για να επιλέξεις αυτό τον μήνα, αν ευνοούν οι συνθήκες και να περάσεις διακοπές που θα σου μείνουν κυριολεκτικά αξέχαστες. Υπάρχουν πολλές επιλογές νησιών για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου και εμείς σου δίνουμε τρεις από τις καλές για να περάσεις καλά…

ΣΥΡΟΣ: Η Σύρος είναι το νησί που θα ερωτευτείς τον Σεπτέμβριο. Η κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων θα σε κερδίσει με την αύρα της και την ηρεμία της το φθινόπωρο. Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανική εποχή για να βρεθείς εκεί για πολλούς λόγους.

Αρχικά θα βρεις όλα τα καταλύματα και τα καταστήματα εστίασης ανοιχτά μιας και τα περισσότερα τουριστικά στα χωριά κλείνουν τον Οκτώβριο.

Οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά σε κάποιο εστιατόριο για να κάτσεις ενώ θα βρεις πιο χαμηλές τιμές (ήδη το νησί κρατάει χαμηλά το κόστος διαμονής) σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις