Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Τριζόνια: Μια ξεχωριστή εκδρομή στο νησί – έκπληξη του Κορινθιακού

Τριζόνια: Μια ξεχωριστή εκδρομή στο νησί – έκπληξη του Κορινθιακού

Σε κοντινή απόσταση από την Αττική, βρίσκεις πάντα τον τρόπο και τις τοποθεσίες που θα σε μαγέψουν και θα παρατείνουν για λίγο την καλοκαιρινή και χαλαρωτική αύρα.

Εκτός από τους δημοφιλείς προορισμούς, υπάρχουν μικρά διαμαντάκια που δεν έχουν ανακαλύψει πολλοί και αξίζει να τα γνωρίσεις.

Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος δεν τα θα επισκεφθείς μόνο μία φορά. Μια τέτοια περίπτωση είναι το νησί – έκπληξη του Κορινθιακού, τα Τριζόνια.

Μπορεί να μην τα έχεις ακούσει ξανά αλλά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για το ότι πρέπει να βρεθείς εκεί με την πρώτη ευκαιρία. Ένα νησάκι που δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα αποτελώντας εξάλλου το μοναδικό κατοικημένο νησί στον Κορινθιακό Κόλπο.

Τα Τριζόνια είναι ένα μικρό νησάκι μόλις πέντε λεπτά απόσταση από την ηπειρωτική Ελλάδα που αποτελεί την επιτομή της ηρεμίας για μια μονοήμερη εκδρομή.

Το νησάκι του Κορινθιακού βρίσκεται λιγότερο από 500 μέτρα μακριά από τις ακτές της Φωκίδας οπότε όποιος βρίσκεται στη Ρούμελη για διακοπές, αυτό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το επισκεφθεί. Για να πας εκεί, θα πάρεις απλώς ένα από τα καϊκάκια και θα βρεθείς στο ήρεμο νησάκι σε 5 λεπτά και με κόστος μόλις 2 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις