Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Επείγον σήμα στην ΕΥΠ για πιθανή είσοδο 4 τζιχαντιστών στην Ελλάδα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

– Συναγερμός σε Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ μετά από επείγον σήμα ξένων μυστικών υπηρεσιών
– Στο σήμα επισημαίνεται το ενδεχόμενο να έχουν περάσει στη χώρα μας με πτήση από Σαουδική Αραβία, τέσσερις τζιχαντιστές
– Με το “σταγονόμετρο” οι πληροφορίες που έχουν οι ελληνικές αρχές
– Στην κατοχή τους μόνο οι ηλικές και τα ονόματα των υπόπτων, χωρίς να είναι βέβαιο πως είναι τα πραγματικά τους
– Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες, ζητά περισσότερες πληροφορίες η ΕΥΠ

Ένα σήμα με πληροφορίες για πιθανή είσοδο τεσσάρων τζιχαντιστών στη χώρα μας ήταν αρκετό για να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες!

Σε εγρήγορση βρίσκονται φυσικά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ μετά από επείγον σήμα ξένων μυστικών υπηρεσιών, το οποίο επισημαίνει πληροφοριακά το ενδεχόμενο να έχουν περάσει στη χώρα μας με πτήση από Σαουδική Αραβία τέσσερις τζιχαντιστές.

Το σήμα που έχει λάβει η ΕΥΠ είναι συγκεχυμένο πληροφοριακά.

Κι αυτό γιατί αναφέρει την ηλικία των τεσσάρων φερόμενων ως τζιχαντιστών και κάποια ονόματα που ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιήσει με πλαστά διαβατήρια.

Τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική έχουν πραγματιοποιήσει ενδελεχείς έρευνες μέσω του δικτύου πληφοροριών και πληροφοριοδοτών που έχουν στο εσωτερικό της χώρας, με τις έρευνες να έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.

Μάλιστα, πριν από λίγο με κατεπείγον σήμα της στις συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες, η ΕΥΠ ζητεί επιπλέον πληφορορίες για αυτά τα άτομα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε