Ελλάδα

Τρόμος στην Πετρούπολη: Ανήλικοι πήραν κρυφά αυτοκίνητο και τραυμάτισαν άνδρα έξω από σχολείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον τρόμο σκόρπισαν στην Πετρούπολη τρεις ανήλικοι που πήραν κρυφά το αυτοκίνητο της οικογένειας τους. 

Εκαναν βόλτα έξω από το 8ο δημοτικό σχολείο Πετρούπολης 1.15 το μεσημέρι την ώρα που έφευγαν από το κτίριο μικρά παιδιά.

Από τους ανήλικους τα δύο ήταν αδέρφια, ο ένας 15 ετών μπήκε στην θέση του οδηγού και ο μικρότερος 12 ετών στη θέση του συνοδηγού, πήραν τα κλειδιά από το αμάξι, ενώ δεν ξέρουν να οδηγούν.

Η βόλτα των τριών ανήλικων σκόρπισε τον πανικό σε μαθητές και γονείς που βρίσκονταν έξω από το δημοτικό σχολείο για να συνοδεύσουν τα παιδιά τους, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές σε αρκετά οχήματα που βρήκαν στο δρόμο τους οι ανήλικοι.

Οι αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι όταν έφτασε η αστυνομία δεν εμφανίστηκαν οι γονείς τους. Το σχολείο βρίσκεται στην οδό Ακροπόλεως και τα παιδιά πήγαν ανάποδα με το αυτοκίνητο στον μονόδρομο και έπεσαν πάνω σε τρία αμάξια.

Μετά το αυτοκίνητο ακυβέρνητο κατέληξε σε παρτέρι και τραυμάτισε και έναν άνδρα που έχει σπασμένα πλευρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξη της ΔΙΑΣ μετά τους πυροβολισμούς του 38χρονου στην Καλαμάτα – Η ανάρτηση στα social media και το «καρτέρι» στην 25χρονη
Το βίντεο καταγράφει την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο λίγο μετά τους πυροβολισμούς – Λίγες ώρες νωρίτερα, ο 38χρονος είχε ανεβάσει υβριστικό μήνυμα στα social media
Πυροβολισμοί στην Καλαμάτα
Καίνε οι τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ παρά την «συμφωνία κυρίων» να κρατηθούν σε χαμηλά επίπεδα
Σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται ότι προϊόντα που είχαν χαμηλότερη τιμή πριν από την ένταξή τους στην πρωτοβουλία, στη συνέχεια εντάχθηκαν με υψηλότερη τιμή, η οποία μάλιστα αυξήθηκε περαιτέρω.
σούπερ μάρκετ 66