Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτή είναι η συμμορία των χρηματοκιβωτίων – “Μίλησαν” οι κάμερες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εφιάλτης στα Δυτικά Προάστια. Η συμμορία με τα χρηματοκιβώτια πριν συμπληρωθούν δυο 24ωρα από το τελευταίο της χτύπημα, πραγματοποίησε και δεύτερο αυτή τη φορά στης εγκαταστάσεις τις “Πετρογκάζ Α.Ε”, στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την έρευνα για την εξάρθρωση τις συγκεκριμένης συμμορίας, πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με μια πολυπληθή ομάδα κακοποιών, άνω των 15 ατόμων, οι οποίοι χτυπούν με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση.

Μάλιστα εκτιμάται πως πρόκειται για μικτή συμμορία, αποτελούμενη από Ρομά, Γεωργιανούς αλλά και υπηκόους Καζακστάν, οι οποίοι διαθέτουν βαρύ οπλισμό, όπως υποπολυβόλα τύπου Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την εισβολή των 6 ληστών στης εγκαταστάσεις τις “Πετρογκάζ” κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολουθήσεις τις επιχειρήσεις και από την εξέταση που έκαναν οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας στο βιντεοληπτικό υλικό, διαπίστωσαν με έκπληξη πως η σωματοδομή του ανθρώπου που κρατούσε το υποπολυβόλο Καλάσνικοφ, είναι πανομοιότυπη με του κακοποιού που πυροβόλησε και τραυμάτισε πριν από περίπου ένα μήνα, δυο μέλη τις επιχειρηματικής οικογένειας Υφαντή, στης εγκαταστάσεις τις βιομηχανίας τους στην περιοχή τις Κηφισιάς, έπειτα από ληστρική επιδρομή που είχαν πραγματοποιήσει.

Η ληστεία

Οι 6 κουκουλοφόροι, κινούμενοι με ένα τζιπ Γερμανικής κατασκευής, σταμάτησαν χθες (25.01.2017) τα ξημερώματα στης 02:30 έξω από τις εγκαταστάσεις τις “Πετρογκάζ Α.Ε”, στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου. Αμέσως οι κακοποιοί, με την απειλή του υποπολυβόλου, ακινητοποίησαν τους δυο υπαλλήλους ιδιωτικής Εταιρείας που εκτελούσαν χρέη φύλακα και τους έδεσαν με πλαστικούς ζωστήρες, στο δωμάτιο επιτηρήσεις των εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια κινήθηκαν προς το λογιστήριο τις βιομηχανίας, όπου και σήκωσαν ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο τις ιδιωτικής Εταιρείας φύλαξης και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Ώρες αργότερα, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν το όχημα διαφυγής εγκαταλελειμμένο στο Μόρνο Ασπροπύργου.

Την ίδια ώρα τα ξημερώματα τις Τετάρτης (24.01.2017), τα ίδια πρόσωπα, είχαν εισβάλει σε βιομηχανία πλακιδίων και ειδών μπάνιου, επίσης στην περιοχή του Ασπροπύργου και αφού είχαν ακινητοποιήσει το φύλακα, είχαν αρπάξει ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση οι κακοποιοί και τα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν για την μετακίνηση, αλλά και την διαφυγή τους βρέθηκαν καμμένα, το ένα στο Μενίδι και το άλλο στο Ίλιον.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε