Ελλάδα

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη από μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο

247 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο ξενοδοχείο στην οδό Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης όταν ξέσπασε η φωτιά τα ξημερώματα

Όλα ξεκίνησαν στις δύο τα ξημερώματα. Κάποιοι από τους ενοίκους αντιλήφθηκαν φωτιά στον τέταρτο όροφο. Ενημέρωσαν τους υπευθύνους και εκείνοι με τη σειρά τους της πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες. Ευτυχώς οι περισσότεροι από τους 220 πελάτες του ξενοδοχείου και οι 27 εργαζόμενοι είχαν καταφέρει να βγουν από το κτήριο, όμως κάποιοι είχαν εγκλωβιστεί στους τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου.

Οι πυροσβέστες τους καθοδήγησαν προς την ταράτσα και από κει πέρασαν σε διπλανό κτήριο απ’ όπου τελικά απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα