Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τροχαία δυστυχήματα σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι, αυτοκίνητο ξήλωσε πινακίδα και τούμπαρε στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Τροχαία δυστυχήματα σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι, αυτοκίνητο ξήλωσε πινακίδα και τούμπαρε στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μαραθώνος, καθώς ένα αυτοκίνητο τούμπαρε στο ύψος της Άνοιξης, στο ρεύμα της ανόδου, περίπου έξω από το Αρσάκειο της Εκάλης. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην τηλεόραση της ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χτύπησε σε ΚΑΦΑΟ, ξήλωσε πινακίδα και κατέληξε ανάποδα. Στο σημείο της Λεωφόρου Μαραθώνος βρίσκεται κλιμάκιο της πυροσβεστικής.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ζωντανός όταν απεγκλωβίστηκε.

Νεκρή 21χρονη και 23χρονος σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι

Αυτό είναι το τρίτο τροχαίο ατύχημα που σημειώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς σημειώθηκε άλλα δύο δυστυχήματα στον Ασπρόπυργο και στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το ένα δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα, με μια νεαρή κοπέλα να χάνει τη ζωή της. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος εξετράπη της πορείας του και σκοτώθηκε η 21χρονη συνεπιβάτις του.

Επίσης, ένα αυτοκίνητο τράκαρε με μηχανή στο Μαρούσι τα ξημερώματα, στην οδό Σωρού. Ο οδηγός της μηχανής, 23 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ο οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός της μηχανής κατέληξε λίγο αργότερα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις