Ελλάδα

Τροχαία: Πρόστιμα σε «γκαζιάρηδες» σε κεντρικές λεωφόρους στην Αττική – Ταχύτητες ακόμη και 184 χλμ

Στην βεβαίωση 263 παραβάσεων προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης που πραγματοποίησε, από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου 2021.

Η επιχείρηση διεξάχθηκε σε κεντρικούς οδικούς άξονες στην Αττική όπως οι λεωφόροι Κηφισίας, Μεσογείων, Βουλιαγμένης και Αθηνών-Σουνίου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) βεβαίωσαν τις εξής παραβάσεις: 124 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 5 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 2 επίδειξης ικανοτήτων, 6 για θόρυβο, 1 για παράβαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κατανάλωση αλκοόλ και 124 λοιπές παραβάσεις.

troxaia troxaia troxaia

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 96 άδειες ικανότητας οδήγησης, 18 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα.

Σημειώνεται, επίσης, ότι βεβαιώθηκαν 89 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σέρρες: Σε διαθεσιμότητα και επίσημα από σήμερα η καθηγήτρια που φίμωσε τον μαθητή – Έρευνα από το υπουργείο Παιδείας κατά παντός υπευθύνου
Με εντολή της υπουργού Παιδείας έχουν ζητηθεί ρητές και τεκμηριωμένες εξηγήσεις αναφορικά με την έλλειψη έγκαιρης ενημέρωσης
Η καθηγήτρια από τις Σέρρες
Σέρρες: Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων από τη Δευτέρα η εκπαιδευτικός που φίμωσε μαθητή – Εξηγήσεις ζητάει η υπουργός Παιδείας
Η Σοφία Ζαχαράκη ζητάει εξηγήσεις για την έλλειψη έγκαιρης και θεσμικά προβλεπόμενης ενημέρωσης των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου, καθώς και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης
Η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή στις Σέρρες 5