Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Τροχαία σε Βούλα και Ομόνοια: Τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο με διαφορά 6 ωρών – Ανάμεσά τους δυο 19χρονα παιδιά

Τροχαία σε Βούλα και Ομόνοια: Τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο με διαφορά 6 ωρών – Ανάμεσά τους δυο 19χρονα παιδιά

Δυο θανατηφόρα τροχαία με διαφορά λίγων ωρών με τραγικό απολογισμό 4 νεκρούς έγιναν στην Αττική. Το ένα έγινε στις 11 το βράδυ στη Βούλα και το δεύτερο στις 05:30 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικά στο πρώτο τροχαίο θύματα είναι δυο 19χρονα παιδιά και οι εικόνες που αντίκρυσαν οι άνδρες της τροχαίας και οι περαστικοί είναι δύσκολο να περιγραφούν με τα αυτοκίνητα να έχουν κοπεί στη μέση και λαμαρίνες να είναι διάσπαρτες από εδώ κι εκεί.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα 19χρονο αγόρι και ένα κορίτσι της ίδιας ηλικίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα (180 χλμ). Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και ενώ κινούνταν στην παραλιακή (Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή) με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βάρκιζα, στο ύψος της συμβολής της με τη Λ. Βουλιαγμένης, έφυγε αριστερά, έπεσε στη νησίδα και στην συνέχεια σε δέντρο και κολώνα φωτισμού. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν και άλλα δυο 19χρονα παιδιά τα οποία όμως τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. 

Οι εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr ό,τι έχει απομείνει από σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην παραλιακή. Είναι μόλις λίγες στιγμές μετά το δυστύχημα με τον κόσμο της περιοχής να έχει σπεύσει στο σημείο. Κομμάτια από το αυτοκίνητο είναι διασκορπισμένα και μόλις έχουν φτάσει η πυροσβεστική και οι διασώστες. 

 

Στις 5:30 τα ξημερώματα μια μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα βγήκε από την πορεία της στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και κατέληξαν. Και οι δυο σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν κράνη.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις