Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τροχαίο Αθηνών Λαμίας: “Ήταν έτοιμος να πέσει στις φλόγες ο πατέρας”, λέει ο Σίλβα Κλέιτον

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον ήταν ο οδηγός του R8 που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας στην Αθηνών Λαμίας λίγα λεπτά μετά το τροχαίο. Δηλώνει πως δεν έχει καμία εμπλοκή σε κόντρες με την μοιραία Porsche, ενώ περιγράφει και τα τραγικά λεπτά αμέσως μετά τη συντριβή της πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ειδήσεις” ο Σίλβα Κλέιτον που οδηγούσε το γρήγορο R8 δηλώνει πως δεν είδε καν την μοιραία Porsche στο δρόμο, δεν ξέρει καν εάν ο 24χρονος τον προσπέρασε ή αν απλά προπορευόταν στη διαδρομή.

Ήθελε όπως περιγράφει να σταματήσει για μερικά λεπτά στο σημείο του πάρκινγκ και για τον λόγο αυτό σταμάτησε. Είδε τους καπνούς αλλά δεν αντιλήφθηκε αμέσως ότι είχε γίνει τροχαίο δυστύχημα. Πάγωσε όπως περιγράφει, όταν είδε διάσπαρτα τμήματα των δυο αυτοκινήτων.
Τραγικές είναι οι στιγμές που όπως λέει στην εφημερίδα ακολούθησαν όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον τραγικό πατέρα και σύζυγο Υπάτιο Πατμάνογλου που δευτερόλεπτα πριν είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται.
“Τον είδα να είναι έτοιμος να βουτήξει στο αυτοκίνητο που φλεγόταν” περιγράφει ο Σίλβα Κλέιτον, τον ρώτησε αν θέλει βοήθεια, αν πρέπει να φέρει πυροσβεστήρα και εκείνος του απάντησε “τι πυροσβεστήρα, εδώ κάηκαν η γυναίκα και το παιδί μου”.


Ο ποδοσφαιριστής λέει ότι έμεινε στο σημείο ακόμη πέντε λεπτά μέχρι να φτάσει η αστυνομία και στη συνέχεια αποχώρησε συντετριμμένος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε