Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής! Δεν αναγνωριζόταν κανείς μετά το δυστύχημα – Χρειάστηκε τεστ DNA

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Συγκλονίζει με τα όσα λέει για το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα θύματα
– “Φανταστείτε πως είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι.”
– Έτσι περιγράφει τον ακαριαίο θάνατο των 4 θυμάτων του δυστυχήματος, ο Γιώργος Ντιλέρνια

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία στα τέσσερα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στην Αθηνών – Λαμίας, Γιώργος Ντιλέρνια.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο “Tatiana Live” και ερωτώμενος σχετικά με την αίτια θανάτου, αν αυτός δηλαδή προήλθε από την πρόσκρουση ή την φωτιά που ακολούθησε, ξεκαθάρισε πως ο θάνατος oφείλεται στην πρόσκρουση, συμπληρώνοντας “Δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση έχει αρπάξει η φωτιά, αλλά είχανε κακώσεις ακαριαίου θανάτου”.

Η 33χρονη μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, το τρίχρονο αγοράκι είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της Porsche, Γιώργος Βακάκης. Και οι τρεις ενήλικες είχανε απανθρακωθεί και υπήρχε πλήρης αδυναμία της αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου, λέει ο ιατροδικαστής, ο οποίος μάλιστα, μιλώντας στο Star σημείωσε “Σκεφτείτε ότι για τους δύο επιβάτες της Porsche χρειαστήκαμε τεστ DNA”.

Ο Γιώργος Ντιλέρνια, συνέκρινε τους ακαριαίους θανάτους με έναν διακόπτη ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως λέει χαρακτηριστικά “Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι”.

Ο ιατροδικαστής μάλιστα, αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε, αν η Porsche είχε πέσει με την ίδια ταχύτητα σε ένα βενζινάδικο και όχι σε πάρκινγκ. “Ήταν σοκαριστικό το βίντεο του πώς έγινε όλο. Φανταστείτε αν αυτό το αμάξι έμπαινε σε βενζινάδικο, σε μία αντλία βενζίνης τι μπορούσε να γίνει και αν εκεί υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα με οικογένειες”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε