Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τροχαίο σοκ: Νέα βίντεο στη διασταύρωση του τρόμου στο κέντρο της Αθήνας

τροχαίο

Ακόμα ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, που έκοψε την ανάσα των αυτοπτών μαρτύρων και στο οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη η οποία εξελίσσεται σε ένα σημείο καρμανιόλα.

Το newsit.gr, φέρνει στο φως της δημοσιότητας δύο βίντεο ντοκουμέντα από το νέο συμβάν. Οι εικόνες από το αποκλειστικό οπτικό υλικό σοκάρουν και καθηλώνουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους χαρακτήρες.

Ακόμα ένα τροχαίο – Σοκαριστικές εικόνες

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 09.06.2021. Η κίνηση των οχημάτων στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη είναι ομαλή, καθώς λόγω του περασμένου της ώρας αλλά και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας λίγα είναι τα οχήματα που κυκλοφορούν. Σε μια γωνιά του δρόμου τρία αγόρια κι ένα κορίτσι συζητούν αμέριμνα. Οι σηματοδότες των δύο κεντρικών δρόμων της Αθήνας εναλλάσσουν την κίνηση των οχημάτων. Κάποια στιγμή στο σηματοδότη της οδού Σόλωνος ανάβει κόκκινο.

Μια μηχανή που είναι σταματημένη μπροστά από το φανάρι επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, ξεκινάει την πορεία της. Ακολουθεί άλλο ένα δίκυκλο στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα, με οδηγό έναν άνδρα και συνεπιβάτη έναν δεύτερο.

Την ώρα που η μηχανή βρίσκεται ακριβώς πάνω στη διασταύρωση, ένα μαύρο όχημα που κινείται με μεγάλη ταχύτητα παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη επί της οδού Σόλωνος και χτυπάει τη μηχανή. Η μοτοσυκλέτα και οι δύο επιβαίνοντες σέρνονται για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, ενώ το μαύρο όχημα σταματάει λίγο μετά τη σύγκρουση.

Ο οδηγός του δίκυκλου με το που σηκώνεται από το έδαφος φωνάζει “Αντρέα – Αντρέα είσαι καλά“ και σπεύδει προς τη μεριά του φίλου του

Τα τέσσερα παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο και περίοικοι θα σπεύσουν να βοηθήσουν τους δύο επιβάτες της μηχανής αλλά και τον οδηγό του αυτοκινήτου. Από τη σφοδρή σύγκρουση θα τραυματιστεί μόνο ο συνεπιβάτης που βρίσκονταν στη μηχανή, χωρίς ωστόσο να συντρέχουν λόγοι ανησυχία για την υγεία του.

Δείτε τα βίντεο

Ο οδηγός της μηχανής γλίτωσε με λίγες εκδορές, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε πάνω σε προστατευτικά κολωνάκια της οδού Σόλωνος.

Το πρώτο τροχαίο

Είναι το δεύτερο πανομοιότυπο τροχαίο που σημειώνεται στη συγκεκριμένη διασταύρωση σε διάρκεια μικρότερη των 10 ημερών. Το προηγούμενο περιστατικό είχε σημειωθεί λίγο πριν της 10 το βράδυ της Κυριακής της 30ής Μαΐου. Τότε ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη είχε παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη και είχε εμβολίσει το μηχανάκι που οδηγούσε ένας ντελιβεράς.

Στις αποκλειστικές εικόνες που είχε εξασφαλίσει και τότε το newsit.gr, ο διανομέας φαγητού από τη σφοδρή σύγκρουση είχε εκσφενδονιστεί δεκάδες μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του οχήματος που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο διανομέας είχε μεταφερθεί αμέσως από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις