Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος – «Κόπηκε το αμάξι στα δύο και εκσφενδονίστηκε στα 30 μέτρα»

Τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος – «Κόπηκε το αμάξι στα δύο και εκσφενδονίστηκε στα 30 μέτρα»

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το αυτοκίνητο ενός άτυχου 34χρονου, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος μετά το τροχαίο που είχε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος με κατεύθυνση προς την Νέα Μάκρη χθες (11.7.2022) λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Πιο συγκεκριμένα, ένα μαύρο ΙΧ κινούμενο, εξετράπη της πορείας του στη Λεωφόρο Μαραθώνος, συγκρούστηκε πάνω στο δέντρο που φαίνεται στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα ο 34χρονος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με τα όσα λέει στο newsit.gr, ο υπεύθυνος ξενοδοχείου, έξω από το οποίο έγινε το τροχαίο, ο θάνατος του 34χρονου ήταν ακαριαίος.

«Ο άνθρωπος ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Λεωφόρο Μαραθώνος με κατεύθυνση προς τη Νέα Μάκρη. Μάλλον έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε στο δέντρο, κόπηκε το αμάξι στα δύο και εκσφενδονίστηκε στα 30 μέτρα. Από τα πετάλια και μετά δεν υπήρχε αυτοκίνητο», αναφέρει ο κ. Νίκος.

«Ο άνθρωπος εκσφενδονίστηκε, από το αμάξι και πέθανε ακαριαία. Είχε τραύματα στον λαιμό, η μία συνάδελφος μου μετέφερε οτι είχε κόπηκε το κεφάλι του, ενώ μια άλλη συνάδελφος μου είπε ότι είχε πολύ σοβαρά τραύματα στο λαιμό. Το όχημα πήρε και φωτιά άλλα με τους πυροσβεστήρες από το ξενοδοχείο την έσβησαν αμέσως», καταλήγει ο ίδιος.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική, έφτασαν στο σημείο 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι δεν παρενέβησαν γιατί η φωτιά είχε κατασβεστεί από το προσωπικό του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις