Ελλάδα

Τροχαίο στη Σπάρτη: Σπαρακτικές σκηνές στο σημείο που ξεψύχησαν τα τρία παλικάρια

«Σε παρακαλώ» φώναζε κλαίγοντας μια γυναίκα σε κάποιον από τους πυροσβέστες για να βγάλει τον άνθρωπό της από το μοιραίο αυτοκίνητο

Λίγα λεπτά μετά την τραγωδία στη Σπάρτη, το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι, ένας 24χρονος και δύο 21χρονοι, έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν το μοιραίο αυτοκίνητο, συγγενείς των θυμάτων.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του ΑΝΤ1 από τη Σπάρτη, την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν μάχη να απεγκλωβίσουν τα τρία παιδιά από το αυτοκίνητο μετά το τροχαίο, στο σημείο βρίσκονταν δικοί τους άνθρωποι, που φώναζαν σοκαρισμένοι: «Όχι, όχι»…

Ένας άνδρας φαίνεται να κρατάει το κεφάλι του, σαστισμένος από το θέαμα…

Μία γυναίκα ακούγεται να λέει «σε παρακαλώ…» σε κάποιον από τους πυροσβέστες, προτρέποντάς τον να βγάλει όσο πιο γρήγορα μπορεί τον δικό της άνθρωπο από το μοιραίο αυτοκίνητο. Δυστυχώς και τα τρία παιδιά, πέθαναν ακαριαία.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα λίγο έξω από τη Σπάρτη, όταν τα τρία παλικάρια επέστρεφαν από διασκέδαση. Ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο, το όχημα βγήκε από την πορεία του, χτύπησε σε δέντρο και ανετράπη στην επαρχιακή οδό Σπάρτης – Μυστρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέες αποκαλύψεις για την καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή στις Σέρρες: «Έλεγε ότι ένας γάτος είναι η μετεμψύχωση του πατέρα της»
Η 60χρονη εκπαιδευτικός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως - «Η γυναίκα μου χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια» λέει ο σύζυγός της
Η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή στις Σέρρες
«Είχε τρία παιδιά, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση» λέει η αδερφή εργαζόμενης που σκοτώθηκε από την έκρηξη στη βιομηχανία «Βιολάντα»
«Δεν είχε παραπονεθεί ποτέ για τη δουλειά της, οι συνθήκες ήταν καλές, δεν ξέρουμε πως έγινε όλο αυτό» λέει η αδερφή της άτυχης εργαζόμενης
Μια εκ των πέντε θυμάτων από την έκρηξη στη βιομηχανία «Βιολάντα»