Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εικόνες σοκ και βίντεο από τη μεταφορά του 24χρονου και των διδύμων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εικόνες σοκ και βίντεο από τη μεταφορά του 24χρονου και των διδύμων

Εικόνες σοκ από το αυτοκίνητου του 24χρονου που έχασε σήμερα (7/11/2023) τα ξημερώματα τη ζωή του στο δυστύχημα της Περαίας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και οπτικό υλικό από τη στιγμή που τα ασθενοφόρα σπεύδουν να παραλάβουν τα άτομα που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο παρουσιάζει το newsit.gr.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα όταν δύο οχήματα που κινούνταν στο δρόμο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Νέα Μηχανιώνα συγκρούστηκαν. Στο ένα από αυτά επέβαινε ένα 24χρονος ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ στο άλλο δίδυμα αδέρφια τα οποία απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα το ασημί αυτοκίνητο του 24χρονου να διπλωθεί στα δύο.

Όσον αφορά τώρα τους 23χρονους δίδυμους που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αυτοί θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις καθώς έχουν σοβαρά τραύματα. 

«Ο ένας έφυγε για το χειρουργείο τώρα με σπασμένη την επιγονατίδα ενώ ο δεύτερος είναι στον οφθαλμίατρο γιατί έχουν πρόβλημα με το μάτι του. Κι αυτός θα πάει να χειρουργηθεί επειδή έχει κατάγματα στην λεκάνη και στην επιγονατίδα», λέει στο newsit.gr ο πατέρας των δίδυμων.

Συνεχίζοντας μας μεταφέρει τα όσα τον έχουν πληροφορήσει για τις συνθήκες του δυστυχήματος: «Απ’ ότι είπαν κάποιοι άλλοι που τους βρήκα εκεί μετά το περιστατικό το άλλο αυτοκίνητο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε στις μπάρες, έκανε κάποιες τούμπες και τερμάτισε μπροστά στο αυτοκίνητο των παιδιών. Κρίμα που χάθηκε ένα παιδί. Τα παιδιά μου ήταν νηφάλιοι πολύ ξεκούραστοι και γύριζαν σιγά στο σπίτι. Με τον έναν μίλησα για λίγο και μου είπε ότι: δεν κάναμε τίποτα, τον είδαμε που έρχονταν και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα. Έχει μετατραυματικό σοκ όποτε δεν θυμάται».     

Δείτε το βίντεο

Μιλώντας στο newsit.gr o ιδιοκτήτης του εστιατορίου που εργάζονταν ο 24χρονος κάνει λόγο για ένα εξαίρετο παιδί, ενώ αναφέρει ότι είχε αποχωρήσει από το μαγαζί προκειμένου να πάει στην κοπέλα του.

«Είχε φύγει από το μαγαζί. Χθες είχαμε και μια εκδήλωση για τα 32 χρόνια, ήπιε δυο ποτάκια και πήγε στο σπίτι να πάρει το αμάξι για να πάει να μείνει στο σπίτι της κοπέλας του. Πήρε το αυτοκίνητο και κοντά από το σπίτι του έγινε το ατύχημα. Τώρα συγκεκριμένες λεπτομέρειες για ποιος έφταιγε, τι έφταιγε δεν μάθαμε» λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Σε εμένα δούλευε τα τελευταία τρία χρόνια. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό παιδί, για ένα εξαίρετό σεφ.  Τον τελευταίο χρόνο είχε δημιουργήσει σχέση με μια συνεργάτιδα μας. Και για αυτό το λόγο πήγε να πάρει το αυτοκίνητο για να πάει στο κορίτσι του. Δυστυχώς συνέβη το μοιραίο.  Από το κατάστημα δεν έφυγε βαριά πιωμένος, με δύο – τρία ποτά από ότι κι εγώ ενημερώθηκα γιατί είχα φύγεινωρίτερα. Δεν ήταν πιωμένος να πεις ότι θα του δημιουργούσε πρόβλημα στην οδήγηση του. Τώρα εάν μετά βγήκε ή πάλι ήπιε δεν το γνωρίζω».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις