Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μια από τις δύο νεκρές – Δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μια από τις δύο νεκρές – Δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας

Δύο νεαρές γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στη Βάρκιζα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά – κάτω από άγνωστες συνθήκες – στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου. 

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα στη Βάρκιζα, ενώ η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων στην Αθηνών – Σουνίου ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, για να απεγκλωβίσει τους επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τροχαίο τραυματίστηκαν συνολικά τρία άτομα, ενώ δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές. Κανείς τους δεν φορούσε ζώνης ασφαλείας, ούτε οι δύο οδηγοί, ούτε οι επιβάτες.

Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε ελαφρά ο 24χρονος οδηγός του ενός οχήματος. Ωστόσο, στο άλλο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα νεαρών παιδιών.

Η μία κοπέλα που ανασύρθηκε νεκρή ήταν μόλις 18 ετών, ενώ δεν έχουν γνωστά τα στοιχεία της άλλης νεαρής που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αθηνών – Σουνίου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης η οδηγός του αυτοκινήτου, μια ακόμα κοπέλα και ένας 19χρονος. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».

Προανάκριση ενεργείται από το Α ́ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ θα ληφθεί ποσότητα αίματος και ούρων για την διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό τους.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις