Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τροχαίο στη Βουλή – Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.: Στις ανακριτικές αρχές το βίντεο με τον τροχονόμο και τον μάρτυρα (vid)

Τροχαίο στη Βουλή – Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.: Στις ανακριτικές αρχές το βίντεο με τον τροχονόμο και τον μάρτυρα (vid)

Για το τροχαίο έξω από τη Βουλή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/3) με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα, που είναι κλινικά νεκρός, μίλησε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (16/3) ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.. Ο Θεόδωρος Χρονόπουλος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου νέου. 

Ο κ. Χρονόπουλος αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον τροχονόμο και και τον διανομέα που ήταν μάρτυρας στο δυστύχημα, σημειώνοντας ότι η αντίδραση της αστυνομίας για το περιστατικό ήταν άμεση. Όπως επεσήμανε, το βίντεο με τον τροχονόμο που έδιωξε μάρτυρα είναι στα χέρια των ανακριτικών αρχών.

Click4more: Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αναζητούσε η οικογένεια του 23χρονου

«Ακόμη και συνάδελφοί μου που είναι εξοικειωμένοι με τέτοιες εικόνες σοκάρονται, όσο μάλλον οι πολίτες. Τέτοιου είδους συμπεριφορές θα πρέπει να είναι μακριά από τα στόματα των συναδέλφων» είπε ο κ. Χρονόπουλος. «Οι μηχανισμοί υπάρχουν. Δεν θέλω να προκαταλάβω τις ενέργειες της διοίκησης, αλλά σε κάθε περίπτωση το έχουμε δει. Υπάρχει άμεση αντίδραση από την πλευρά μας προκειμένου να διορθώνονται τέτοιου είδους περιπτώσεις» συμπλήρωσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις