Ελλάδα

Τροχαίο στην Καλλιθέα: Νεκρός αστυνομικός που έπεσε με την μηχανή του σε σταθμευμένο φορτηγό

Οι αρχές ερευνούν την περιοχή για κάμερες ασφαλείας αλλά και για αυτόπτες μάρτυρες με σκοπό να αποδειχθεί η αιτία του θανατηφόρου δυστυχήματος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Καλλιθέα τα ξημερώματα της Τρίτης (08.07.2025). Τροχαίο δυστύχημα που έγινε επί της Θησέως, οδήγησε στον θάνατο έναν 48χρονο.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, όταν οδηγός μηχανής κινούνταν επί της κεντρικής λεωφόρου της Καλλιθέας, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας. Τότε κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε σταθμευμένο φορτηγό.

Ο οδηγός, αστυνομικός στο επάγγελμα, φορούσε κράνος προστασίας ωστόσο η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει το θύμα αλλά και η τροχαία για να καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς έχασε ο οδηγός τον έλεγχο της μηχανής του.

Οι αρχές ερευνούν την περιοχή για κάμερες ασφαλείας με σκοπό να αποδειχθεί η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση σε απόλυτο πόλεμο: Εκείνος θα αποφασίζει ποιός θα ερμηνεύει τα τραγούδια του
Όλη η ανακοίνωση της δικηγόρου του Νίκου Καρβέλα, Αρχοντουλας Παπαπαναγιωτου - «Ο Νίκος Καρβέλας θα διαχειρίζεται και θα ασκεί τα απόλυτα δικαιώματά του επί των συνόλου των τραγουδιών του σε σχέση με την δημόσια εκτέλεσή τους με ζωντανή ερμηνεία»
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση σε απόλυτο πόλεμο: Εκείνος θα αποφασίζει ποιός θα ερμηνεύει τα τραγούδια του
6
Ο Νίκος Καρβέλας θα πρέπει να δίνει άδεια στην Άννα Βίσση για να ερμηνεύει τα τραγούδια του – Η απόφαση του συνθέτη
Τέσσερις μέρες δηλαδή μετά τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Καρβέλας προχώρησε σε ανάκληση της εντολής που είχε δώσει στην Αυτοδιαχείριση για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του
Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλα 34