Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τροχαίο στην Καβάλα: Τραγωδία πριν τον γάμο – Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες

Καβάλα τροχαίο

Αυτό που συνέβη στην Καβάλα νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, 23.07.2021, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ένα τροχαίο με τρεις νεκρούς, δύο εκ των οποίων περίμεναν για να μπουν σε κέντρο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει γαμήλια δεξίωση…

Η πρώτη ενημέρωση από τα τοπικά Μέσα έκανε λόγο για δύο τουλάχιστον νεκρούς, ωστόσο πλέον αναφέρεται πως οι νεκροί είναι τρεις.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Καβάλα

Η σύγκρουση σημειώθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Σύμφωνα με το proininews.gr, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το kavalapost.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, στο οποίο γινόταν το γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Επίσης έχασαν τη ζωή τους και ακόμα δύο άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης και παρασύρθηκαν από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το kavalanews.gr, το ζευγάρι ενημερώθηκε από τους συγγενείς που το περίμεναν για τις τραγικές εξελίξεις και η άφιξη του γαμπρού και της νύφης αναβλήθηκε…

Δείτε τις φωτογραφίες από την Καβάλα – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Καβάλα Καβάλα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις