Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τροχαίο στην Κρήτη! Σοκαριστικές φωτογραφίες

– Ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη στην Κρήτη, το μεσημέρι της Κυριακής, 03.09.2017
– Ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο
– Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη! Άμορφη μάζα το ΙΧ
– Πληροφορίες για έναν νεκρό, εγκλωβισμένους και τραυματίες
– Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Κρήτη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έγινε στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στην ευθεία μετά τον οικισμό Σίσσες.

Οι πρώτες πληροφορίες από το τροχαίο

Στο δυστύχημα εμπλέκονται δύο οχήματα: Ένα ΙΧ αυτοκίνητο με δύο επιβάτες και ένα τουριστικό λεωφορείο. Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα καθώς και η Τροχαία του ΒΟΑΚ.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για εγκλωβισμένα άτομα, αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, το cretapost.gr αναφέρει πως τρία άτομα έχουν εγκλωβιστεί. Και οι τρεις επέβαιναν στο ΙΧ.

Η πρώτη πληροφόρηση έκανε λόγο για έναν άνδρα που έχασε την ζωή του. Οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες, ωστόσο τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν. Νεκρός είναι ένας άνδρας, ενώ τραυματισμένες είναι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι πρώτες εικόνες από το ατύχημα στην Κρήτη

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, αφού το ΙΧ έχει διαλυθεί τελείως. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο, που μεταφέρει το ekriti.gr

τροχαίο

Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί και το τουριστικό λεωφορείο από το τροχαίο. Δείτε την εικόνα

Κρήτη

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις