Ελλάδα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο οδηγός ταξί που έκανε αναστροφή και έπεσε πάνω του η μηχανή του 39χρονου

Σε βάρος του οδηγού ταξί σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η στιγμή του σοβαρού τροχαίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Βούλας, όπου ένας 32χρονος οδηγός ταξί επιχειρεί αναστροφή με αποτέλεσμα μηχανή που κινείται στην αριστερή λωρίδα να πέσει πάνω του.

Στο βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος, φαίνεται ο οδηγός του ταξί να επιχειρεί παράνομη αναστροφή μόλις ανάβει το πράσινο φανάρι.

Μηχανή κινείται με ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα. Η σύγκρουση είναι σφοδρή, με τον 39χρονο αναβάτη να εκσφενδονίζεται!

Ο 39χρονος μοτοσικλετιστής σωριάζεται αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Ασθενοφόρο που φτάνει στο σημείο τον μεταφέρει σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο οδηγός του ταξί συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και σωματική βλάβη από αμέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι στο συγκεκριμένο σημείο συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα καθώς πολλοί οδηγοί επιχειρούν παράνομη αναστροφή.

Ο 32χρονος οδηγός ταξί, με καταγωγή από την Αλβανία ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη (19.08.2026), ενώπιον του ανακριτή.

Ως γνωστόν, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, επικίνδυνη οδήγηση και για το άρθρο του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στη σήμανση οδών με πινακίδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο: Δεμένα τα πλοία λόγω των ισχυρών ανέμων – Ακυρώνονται και τα βραδινά δρομολόγια για Κρήτη
Σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τους ανέμους που φτάνουν τα 9 μποφόρ - Δεν θα αναχωρήσουν ούτε τα πλοία των 21:00 από τον Πειραιά προς την Κρήτη
Απαγορευτικό απόπλου
Περιστέρι: Η 41χρονη είχε δηλητηριάσει και την πεθερά της – Επισκεπτόταν τον πρώην σύζυγό της στο νοσοκομείο και ρωτούσε «θα ζήσει;»
Η 41χρονη προσποιούνταν ότι ανησυχεί για τον πρώην σύζυγό της την ώρα που φέρεται να ήταν η ίδια η αιτία που ο στρατιωτικός γιατρός νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Η 41χρονη
15