Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τροχαίο στην Συγγρού – Μεθυσμένος ο ένας από τους δυο οδηγούς!

Τροχαίο στην Συγγρού – Μεθυσμένος ο ένας από τους δυο οδηγούς!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το σοβαρό τροχαίο το πρωί στην λεωφόρο Συγγρού με 6 σοβαρά τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δυο οδηγούς που προκάλεσε το τροχαίο προσπαθώντας να κάνει αναστροφή στο φανάρι και είχε στο αυτοκίνητό του 4 επιβάτες βρέθηκε με μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του!

Το τροχαίο έγινε νωρίς το πρωί και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές! Το τροχαίο έγινε στη Συγγρού στο ύψος του Φιξ. Έξι άτομα τραυματίσθηκαν εκ των οποίων τα 4 σοβαρά.

Όλα έγιναν στη διασταύρωση της Φρατζή με τη Συγγρού στο φανάρι του ΦΙΞ, ο οδηγός του ενός ΙΧ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να κάνει αναστροφή στο φανάρι και ακολούθησε κόλαση! Η τροχαία περιμένει και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρώτη μέτρηση αλκοοτέστ που έγινε στον οδηγό ο οποίος είναι ελληνοαμερικανός και επέστρεφε από διασκέδαση, ήταν 0,71 (γραμμάρια ανά λίτρο αίματος), η δεύτερη ήταν 0,61 και το όριο είναι 0,25!

Μεταξύ των τραυματιών και ένας πεζός που βρισκόταν στο σημείο και τραυματίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Και οι έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Για αρκετή ώρα η Λεωφόρος Συγγρού ήταν κλειστή στο σημείο αφού συνεργεία του δήμου προσπαθούσαν ρίχνοντας πριονίδι στην άσφαλτο αφού από την σφοδρή σύγκρουση είχε γεμίσει με λάδια και καύσιμα.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, στο δεύτερο βρισκόταν μόνο ο οδηγός. Το έκτο άτομο, ο πεζός φαίνεται ότι βρισκόταν κοντά στη διασταύρωση και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών…

Όπως ήταν αναμενόμενο στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο με την ουρά που σχημάτιζαν τα αυτοκίνητα να φτάνει ως την παραλιακή!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε