Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο στον Κηφισό: Πλαστά τα έγγραφα της νταλίκας – Μικρή αποζημίωση για τους συγγενείς των θυμάτων

νεκροί τροχαίο Λεωφόρος Κηφισού

Μικρή αναμένεται να είναι η αποζημίωση στην οικογένεια των θυμάτων του σοβαρού τροχαίου στην Κηφισίας, όπου την Τετάρτη (09.052018) οδηγός νταλίκας παρέσυρε στον θάνατο 2 ανθρώπους και άφησε να “χαροπαλεύει” μια γυναίκα.

Ο λόγος είναι πως τα έγγραφα της νταλίκας ήταν πλαστά, πράγμα που σημαίνει πως κυκλοφορούσε ανασφάλιστη, και σε τέτοια περίπτωση οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούν να λάβουν μεγάλη αποζημίωση.

Όπως τόνσε και ο πραγματογνώμονας τροχαίων κ. Δέδες στην εκπομπή “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο “Ε”, αυτό που προβλέπεται είναι το να στραφούν κατά του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης, που σημαίνει 6.000 ανά θύμα.

Βεβαίως θα μπορέσουν να προσφύγουν ώστε να μπορέσουν να πάρουν μεγαλύτερη αποζημίωση, μια υπόθεση όμως που θα κρατήσει τουλάχιστον 10 χρόνια.

Τα θύματα της τραγωδίας

Μάχη για να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή δίνει, στο μεταξύ, στην Εντατική του Αττικού Νοσοκομείου η 34χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο στον Κηφισό. Η Μπλερίνα Γκούρι ήταν στο ένα από τα δυο αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από την τρελή πορεία της νταλίκας.

Ο πατέρας της, Σπύρος, οδηγούσε το αυτοκίνητο και όπως κάθε μέρα την πήγαινε στη δουλειά της, σε έναν φούρνο, πριν πάει κι εκείνος στη δική του. Η νεαρή γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα σε σχεδόν όλοι της το σώμα.

Η οικογένεια μένει σχεδόν 20 χρόνια στο Περιστέρι. Ο άτυχος Σπύρος Γκούρι έχασε τη ζωή του επί τόπου, στην άμορφη μάζα των σιδερικών στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητό του από τη σύγκρουση.

Ακαριαία σκοτώθηκε και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που παρασύρθηκε, ο Δημήτερ Παμπούκο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις