Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Έτσι σώσαμε την σύζυγό του από το φλεγόμενο αυτοκίνητο»

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Έτσι σώσαμε την σύζυγό του από το φλεγόμενο αυτοκίνητο»

Βούτηξε μέσα στη φωτιά για να σώσει τον φίλο του και την γυναίκα του. Δυστυχώς, κατάφερε να σώσει μόνο τον έναν από τους δύο. Ο Γιώργος, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια του, συγκλονίζει περιγράφοντας εκείνες τις φρικτές στιγμές.

Μιλώντας στην εκπομπή TLIVE, είπε: «Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο. Για να βρεις το χερούλι από μέσα, ήταν πολύ δύσκολο, χρειαζόταν τύχη και το ήθελε και ο Θεός. Έβγαλα την Αθηνά και στη συνέχεια πήγα να βγάλω τον Τζώρτζη».

Μαζί με ακόμα έναν φίλο του, τον Ανέστη, ακολουθούσαν το αυτοκίνητο που Μονογυιού και όταν είδαν μπροστά τους τις φρικτές εικόνες, δε δίστασαν ούτε στιγμή να πέσουν στη φωτιά.

«Αυτός που τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο είναι ο Ανέστης. Μαζί ακολουθούσαμε τον Τζώρτζη από την ώρα που παρέλαβε το αυτοκίνητο. Μόλις είδε την σύζυγό του έξω από το αυτοκίνητο, έτρεξε να πάει να βγάλει τον Τζώρτζη, από τη μεριά του που φλέγεται και φαίνεται και στο βίντεο. Την ίδια ώρα εγώ προσπαθώ να λύσω τη ζώνη ασφαλείας του Μονογυιού . Δεν ανοίγει. Τον τραβάω από τη μπλούζα, φωνάζω των Ανέστη να τον βγάλουμε. Μαγκώνει το παντελόνι του και τον βγάζουμε έξω».

Διαψεύδει τον Σταν, ότι βοήθησε την γυναίκα να βγει

Μάλιστα, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, διαψεύδει τον τραγουδιστή Σταν, ο οποίος έχει δηλώσει ότι βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού Αθηνάς και ότι εκείνη μιλούσε.

«Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Σταν δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις