Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Τσακώθηκαν, πήρε το όπλο και άρχισε να τους κυνηγάει στο κέντρο της Αθήνας – Βίντεο ντοκουμέντο

Τσακώθηκαν, πήρε το όπλο και άρχισε να τους κυνηγάει στο κέντρο της Αθήνας – Βίντεο ντοκουμέντο

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας όταν δύο παρέες αλλοδαπών συνεπλάκησαν κι ένας από αυτούς σε έξαλλη κατάσταση κυκλοφορούσε στο δρόμο με ένα όπλο στα χέρια.

Όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο των 30 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr και προέρχεται από κάτοικο της περιοχής κι αυτόπτη μάρτυρα, ένας άνδρας με μια ριγέ μπλούζα εμφανίζεται στο δρόμο και στο δεξί του χέρι κρατάει ένα όπλo.

Όπως όλα δείχνουν κινείται προς την πλευρά όπου υπήρχε η παρέα με τα οποία τσακώθηκε πριν λίγη ώρα. Δίπλα του βρίσκεται ένας γνωστό του ο οποίος προσπαθεί να τον συγκρατήσει, ενώ άλλα επτά άτομα σπεύδουν να τον περικυκλώσουν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τελικά ο αλλοδαπός άνδρας πείθεται από τα φιλικά του πρόσωπα κι αποχωρεί από το σημείο χωρίς να δοθεί περαιτέρω συνέχεια στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr όλα ξεκίνησαν όταν δύο ομάδες αλλοδαπών καβγάδισαν μετά τη λήξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ανάμεσα σε αυτούς κι ο άνδρας με το όπλο ο οποίος με την κίνηση του προκάλεσε αναστάτωση και πανικό στο δρόμο πλησίον της πλατείας Βικτωρίας.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις