Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσιγγάνοι τα έκαναν γυαλιά – καρφιά στο νοσοκομείο της Νίκαιας – Οι εικόνες και η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

Τσιγγάνοι τα έκαναν γυαλιά – καρφιά στο νοσοκομείο της Νίκαιας – Οι εικόνες και η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

Οι εικόνες με τα σπασμένα τζάμια και αίματα πατημένα παντού, σφίγγουν το στομάχι. Είναι οι εικόνες που άφησε πίσω της μια παρέα τσιγγάνων, μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο της Νίκας.

«Επικίνδυνη η δουλειά μας» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, περιγράφοντας στο Newsit.gr ότι χθες, στις 23.00 το βράδυ, οι τσιγγάνοι μπήκαν στο νοσοκομείο (παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε) και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, αφήνοντας πίσω τους τα πάντα σπασμένα και το πάτωμα γεμάτο αίματα.

«Δεν μας φθάνει η κούραση, η εξάντληση κινδυνεύει και η ζωή μας από το κάθε  επικίνδυνο άτομο που επισκέπτεται τα   νοσοκομεία» σχολιάζει.
Όλα ξεκίνησαν με έναν 16χρονο τσιγγάνο, να φτάνει τραυματισμένος στο χέρι, στα επείγοντα του νοσοκομείου της Νίκαιας. Μαζί του, ήταν ακόμα επτά τσιγγάνοι.

Άξιο απορίας είναι το πώς μπήκαν μέσα στο νοσοκομείο καθώς αυτό δεν εφημέρευε, γεγονός που δείχνει ότι η φύλαξη του νοσοκομείου είναι ελλιπής.

Ο 16χρονος ζήτησε να δει έναν γιατρό και… πριν προλάβει να τελειώσει το αίτημα, άρχισαν όλοι να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους! Οι εικόνες είναι ενδεικτικές του τι συνέβη.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννάκο, επενέβη η ασφάλεια του νοσοκομείου έγκαιρα αλλά και η αστυνομία και το περιστατικό τελείωσε εκεί, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις