Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσιόδρας επί τω έργω! «Μέσα» στην επίσκεψη στο νοσοκομείο “Αγία Βαρβάρα”

Τσιόδρας επί τω έργω! «Μέσα» στην επίσκεψη στο νοσοκομείο “Αγία Βαρβάρα”

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο άνθρωπος που μπαίνει κάθε μέρα στις 18:00 τα σπίτια μας, εκείνος που έχει αναλάβει το βαρύ φορτίο της ενημέρωσης, είναι ταγμένος στη μάχη για να νικηθεί ο κορονοϊός.

Κάθε απόγευμα, ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει το δύσκολο έργο της ανακοίνωσης των νέων κρουσμάτων και (κυρίως) των νέων θανάτων που προκαλεί ο κορονοϊός. Επιστήμονας από τους κορυφαίους της χώρας, ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν μιλά μόνο με εγκωμιαστικά λόγια για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αλλά είναι έμπρακτα δίπλα τους.

Όπως πριν από μερικές μέρες όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» το οποίο πρόσφατα επαναλειτούργησε για να δεχτεί ασθενείς που έχει «χτυπήσει» ο κορονοϊός.

Click4more Αφιέρωμα ρωσικής εφημερίδας στον Σωτήρη Τσιόδρα: Πώς ένας άνθρωπος έσωσε την Ελλάδα από τον κορονοϊό

Δεν είναι μόνο το σήμα της νίκης που έκανε χαμογελαστός με γιατρούς και νοσηλευτές όταν επισκέφτηκε τα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Αγία Βαρβάρα». Είναι πως ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι πάντα δίπλα τους. Κάθε μέρα. Κάθε στιγμή.

Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο «Αγία Βαρβάρα» ανέβηκαν χθες (02.04.2020) στο Facebook. Νοσηλεύτρια τις έστειλε σε φίλη της κι εκείνη μοιράστηκε (δημόσια) στιγμές του Σωτήρη Τσιόδρα με εκείνους που δίνουν τη μάχη για να νικηθεί ο κορονοϊός από την πρώτη γραμμή.

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτηση

Σωτήρης Τσιόδρας με το… σήμα της νίκης 

Την περασμένη Τετάρτη (01.04.2020) το πρωί, ο Σωτήρης Τσιόδρας επισκέφθηκε μαζί με τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρήστο Ροϊλό, τα νοσοκομεία που νοσηλεύουν ασθενείς με κορονοϊό, “Αττικόν” και “Αγία Βαρβάρα”.

Click4more Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος επικοινώνησε με τον Σωτήρη Τσιόδρα

Ο καθηγητής επισκέφθηκε τους θαλάμους και συνομίλησε με ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, στους οποίους ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση και από κοντά, αλλά και σε ζωντανή σύνδεση το απόγευμα της ίδιας μέρας, στην ενημέρωση για την εξάπλωση του κορονοϊό. 

“Από τη θέση αυτή σήμερα θέλω να στείλω τις θερμές ευχαριστίες και τους χαιρετισμούς μου ονομαστικά, σε κάποιους από τους ασθενείς που επισκέφθηκα το πρωί στο “Αττικόν” και στην “Αγία Βαρβάρα”, μαζί με τον ΥΠΕάρχη κ. Ροϊλό.

Επισκέφθηκα τους εξής ασθενείς: τον Ιωσήφ, την Κωνσταντία, τον Δημήτρη, την Ελένη, τον Παναγιώτη, τη Μαρία, τον Αναστάση, την Αικατερίνη, τον κυρ Νίκο, τη Γεωργία, την Ρεγγίνα, την Βιολέτα, τη Μαρία, την Ελένη που είναι κι έγκυος. Σε όλους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας περαστικά, όπως και σε όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία”, είχε πει ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Click4more Δημοσκόπηση: Τσιόδρα ”δαγκωτό” – 9 στους 10 Έλληνες εμπιστεύονται τα όσα λέει

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί ονομαστικά και στους “ήρωες” της πρώτης γραμμής. Τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη ενάντια στον ιό, στα νοσοκομεία όλης της χώρας:

“Σ’ ένα ξεχύλισμα ευγνωμοσύνης σε αυτούς που είναι οι ήρωες της πρώτης γραμμής, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς. Μεταξύ αυτών που είδα και μίλησα σήμερα και περιποιούνται τους αρρώστους, ήταν η Νάντια, ο Παναγιώτης, η Ανθούλα, ο Ναπολέοντας, η Στυλιανή στην Αγία Βαρβάρα, ο Δημήτρης, η Αναστασία, ο Χρήστος, η Δήμητρα, ο Μάνος, η Χριστίνα, ο Κώστας ο Γιώργος, ο Περικλής από την Αλεξανδρούπολη… Μας δίνουν σε όλους κουράγιο να συνεχίσουμε. Τους ευχαριστώ!”, κατέληξε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις