Ελλάδα

Τυφώνας Μίλτον: «O 4ος ισχυρότερος στον Ατλαντικό» – Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με σφοδρότητα αναμένεται να χτυπήσει ο τυφώνας Μίλτον την πολιτεία της Φλόριντα προκαλώντας συναγερμό στις ΗΠΑ σήμερα Τετάρτη (9.10.24).

Ο τυφώνας Μίλτον που κατευθύνεται προς τη Φλόριντα είναι πλέον κατηγορίας 5, το ανώτατο επίπεδο στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμπσον και συνοδεύεται από ανέμους που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 281 χιλιόμετρα την ώρα (175 μίλια την ώρα).

Ο τυφώνας αναμένεται να πλήξει τη μητροπολιτική περιοχή της Τάμπα, όπου ζουν περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, αν και οι μετεωρολόγοι επισημαίνουν ότι η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Μίλτον μπορεί να αλλάξει.

«Ο τυφώνας Μίλτον είναι τώρα κατηγορίας 5 με ταχύτητα 175 μιλίων την ώρα, η τέταρτη ισχυρότερη καταιγίδα στην ιστορία του Ατλαντικού» αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X στα αγγλικά ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο 41χρονος οδηγείται στην ανακρίτρια στην Καλαμάτα - «Όταν ήταν έγκυος η Βασιλική την χτύπαγε στην κοιλιά και είχε χάσει δύο παιδιά»
Με συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο δράστης της γυναικοκτονίας οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Συγκλονίζει η θεία της 39χρονης Βασιλικής
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
13
Απολογείται σήμερα ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα - «Τα παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο, τους είπαν ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα»
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννακό, τα παιδιά τους γνωρίζουν μόνο ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα, παραμένουν στο νοσοκομείο για φιλοξενία λόγω έλλειψης δομής. Ανοιχτό το σενάριο να πάρουν την επιμέλεια οι γονείς του δράστη
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Απολογείται σήμερα ο 41χρονος δράστης – «Τα παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο, τους είπαν ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα»
6
Πανελλήνιες 2026: Στα μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται και σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης δίνουν σήμερα οι υποψήφιοι - Οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026
Πανελλήνιες