Ελλάδα

Τυφώνας Μίλτον: «O 4ος ισχυρότερος στον Ατλαντικό» – Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με σφοδρότητα αναμένεται να χτυπήσει ο τυφώνας Μίλτον την πολιτεία της Φλόριντα προκαλώντας συναγερμό στις ΗΠΑ σήμερα Τετάρτη (9.10.24).

Ο τυφώνας Μίλτον που κατευθύνεται προς τη Φλόριντα είναι πλέον κατηγορίας 5, το ανώτατο επίπεδο στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμπσον και συνοδεύεται από ανέμους που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 281 χιλιόμετρα την ώρα (175 μίλια την ώρα).

Ο τυφώνας αναμένεται να πλήξει τη μητροπολιτική περιοχή της Τάμπα, όπου ζουν περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, αν και οι μετεωρολόγοι επισημαίνουν ότι η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Μίλτον μπορεί να αλλάξει.

«Ο τυφώνας Μίλτον είναι τώρα κατηγορίας 5 με ταχύτητα 175 μιλίων την ώρα, η τέταρτη ισχυρότερη καταιγίδα στην ιστορία του Ατλαντικού» αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X στα αγγλικά ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Επέλεγαν παιδιά που ήταν στο τελικό στάδιο» – Στο μικροσκόπιο η διαδρομή των χρημάτων από τους εράνους «μαϊμού»
Τι αποκαλύπτει ο Σταύρος Μπαλάσκας - Οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη ΜΚΟ αναμένεται να βρεθούν σήμερα (03.11.2026) ενώπιον του ανακριτή
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Παιδική Χαρά Κωνσταντίνος Φιρινίδης
Κακοκαιρία Agneta: Χαλάζι, καταιγίδες και κίνδυνος για πλημμύρες την Τρίτη – Επτά περιοχές σε «Red Code»
Αλλεπάλληλα μηνύματα του 112 σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Ιόνιο - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, συστάσεις Πολιτικής Προστασίας και «καμπανάκι» για πλημμύρες και περιορισμό μετακινήσεων
Καιρός
Ο Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν ότι ζούσαν με ταμείο ανεργίας – Εκτός μητρώου και χωρίς ελέγχους η ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Η ΜΚΟ ήταν καταχωρημένη μόνο σε παλιό αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών, με δηλωμένο σκοπό την παροχή επισιτιστικής βοήθειας σε άπορα παιδιά στο εξωτερικό
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 40