Ελλάδα

Τζόκερ κλήρωση ΟΠΑΠ 1841 [03/09] – Τζακ ποτ και 5,3 εκ ευρώ!

Τζόκερ κλήρωση την Κυριακή 03/09/2017, κλήρωση ΟΠΑΠ αριθμός 1841. Τουλάχιστον 5.300.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας τζόκερ!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

H κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, την Κυριακή 03-09-2017 (αριθμός κλήρωσης 1841), μοίραζε περισσότερα από 4.500.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (1841) είναι οι εξής: 17, 21, 31, 41, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 2. Ωστόσο, στην κλήρωση της Κυριακής σημειώθηκε νέο τζακ ποτ, και στην κλήρωση της Πέμπτης οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν 5.300.000 ευρώ.

Εσύ παίζεις Τζόκερ του ΟΠΑΠ; Έχεις αναρωτηθεί πως μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου; Πως μπορείς να προσελκύσεις καλοτυχία; Την απάντηση έρχεται να μας δώσει η επιστημονική έρευνα! Ο Richard Wiseman, ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, φημίζεται για τις προχωρημένες έρευνες που έχει κάνει σε ιδιαίτερους τομείς της ψυχολογίας, μεταξύ αυτών και η τύχη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο, χρειάζεται να ακολουθήσεις μερικές βασικές αρχές για να προσελκύσεις την καλοτυχία στη ζωή σου.

Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις το τζόκερ του ΟΠΑΠ

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Για παράδειγμα, να θες να γίνεις εσύ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά στη σημερινή κλήρωση να μην προλάβεις να παίξεις γιατί εκείνη την ώρα είχες κανονίσει κομμωτήριο. Ε, τότε ποιος φταίει;

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή. Άρα και για σένα που δεν έπιασες στην προηγούμενη κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ, δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολλά κέρδη!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακιγιάζ από το σχολείο: Γιατί τα κορίτσια βάφονται όλο και σε μικρότερη ηλικία – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Πότε το παιχνίδι με την εικόνα γίνεται λόγος ανησυχίας - Οι επιπτώσεις στο δέρμα και οι ψυχολογικοί παράγοντες πίσω από το αχρείαστο skicare και μακιγιάζ σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες
Μακιγιάζ από το σχολείο: Γιατί τα κορίτσια βάφονται όλο και σε μικρότερη ηλικία – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Στις φυλακές Κορυδαλλού οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Οι δύο γιατροί θα κρατηθούν σε ειδικά κελιά - Στο επίκεντρο της έρευνας για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη βρίσκονται τα δεδομένα που καταγράφηκαν από το λογισμικό του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης
Η γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Ανανεώθηκε πριν 34 λεπτά
9
Τι υποστήριξαν οι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, οι φωτογραφίες στον υπνοθεραπευτή και το ραντεβού μετά την πλασμαφαίρεση
«Μυστήριο» το γιατί η γιατρός έστειλε τη φωτογραφία του Μαζωνάκη στον υπνοθεραπευτή, το «κατηγορώ» στο ΕΚΑΒ και η εισαγγελική παρέμβαση για τον ΙΣΑ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του