Ελλάδα

Τζόκερ κλήρωση ΟΠΑΠ 1854: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί [19/10]

Τζόκερ κλήρωση σήμερα Πέμπτη 19/10/2017, κλήρωση ΟΠΑΠ αριθμός 1854. Τουλάχιστον 1.100.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας τζόκερ!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

H κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Πέμπτη 19-10-2017 (αριθμός κλήρωσης 1854), μοιράζει περισσότερα από 1.100.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (1854) είναι οι εξής: 2, 13, 27, 32, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Εσύ παίζεις Τζόκερ του ΟΠΑΠ; Έχεις αναρωτηθεί πως μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου;

Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις το τζόκερ του ΟΠΑΠ

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Για παράδειγμα, να θες να γίνεις εσύ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά στη σημερινή κλήρωση να μην προλάβεις να παίξεις γιατί εκείνη την ώρα είχες κανονίσει κομμωτήριο. Ε, τότε ποιος φταίει;

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή. Άρα και για σένα που δεν έπιασες στην προηγούμενη κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ, δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολλά κέρδη!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Παραμένουν στην ιδιωτική κλινική με τις παράνομες χημειοθεραπείες οι 46 ασθενείς – Μέσα σε 15 ημέρες το «λουκέτο»
Εξετάζεται αν είχαν συνταγογραφηθεί φάρμακα για τον καρκίνο σε ΑΜΚΑ μη ογκολογικών ασθενών - Οι καταγγελίες για το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
Η κλινική που σφραγίστηκε στη Θεσσαλονίκη
Κόκκινη προειδοποίηση από ΕΜΥ για την κακοκαιρία: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ - Η Κρήτη στο επίκεντρο, μήνυμα του 112 στο Ρέθυμνο
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Μήνυμα του 112 στο Ρέθυμνο για τα φαινόμενα - Απαγορευτικό απόπλου από και προς Ραφήνα και Λαύριο, τροποποιήσεις στα δρομολόγια των πλοίων στον Πειραιά
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες