Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζόκερ: Οι πιο τυχεροί και οι πιο σπάνιοι αριθμοί

Τζόκερ: Οι πιο τυχεροί και οι πιο σπάνιοι αριθμοί

Στα 4,2 εκατ. ευρώ έχει φτάσει το ποσό που θα μοιράσει σήμερα το τζόκερ, μετά επτά συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί κατά τις τελευταίες κληρώσεις.

Με το μυαλό στο τζόκερ σήμερα, καθώς τα λεφτά είναι πολλά! Στα 4,2 εκατ. ευρώ έχει φτάσει το ποσό που θα μοιράσει σήμερα Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019 το τζόκερ, μετά επτά συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί κατά τις τελευταίες κληρώσεις.  Οι στήλες που συμπληρώνονται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ πολλαπλασιάζονται συνεχώς, καθώς όλοι αναζητούν τους 5+1 «χρυσούς» αριθμούς. Η προθεσμία για κατάθεση δελτίων τζόκερ στα πρακτορεία λήγει στις 21:30.

Tο «γρουσούζικο» σερί του τζόκερ

Η φήμη που ακολουθεί τον αριθμό 13 φαίνεται να επαληθεύεται και τους τελευταίους μήνες στο τζόκερ του ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, ο αριθμός 13 έχει να εμφανιστεί στην πεντάδα των αριθμών εδώ και 42 κληρώσεις, σημειώνοντας ένα αρνητικό σερί σε σχέση με τους υπόλοιπους αριθμούς. Την ίδια στιγμή, η κληρωτίδα του τζόκερ έχει να αναδείξει το 13 ως αριθμό τζόκερ εδώ και 62 κληρώσεις!

Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του ΟΠΑΠ.

Παρόλα αυτά οι πιο «άτυχοι» αριθμοί με τις λιγότερες εμφανίσεις στην ιστορία του παιχνιδιού είναι οι 33, 45, 44, 3 και 9 για την πεντάδα και οι 20, 7, 12, 14 και 17 για τους αριθμούς τζόκερ.

Το «χρυσό» 5+1

Συνολικά 123 φορές ο αριθμός 16 έχει χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις σε παίκτες, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με τις περισσότερες εμφανίσεις ως αριθμός τζόκερ. Για όσους πιστεύουν στην στατιστική και αναζητούν αριθμούς που αποδεδειγμένα φέρνουν τύχη οι πέντε αριθμοί που έχουν κληρωθεί τις περισσότερες φορές στην πεντάδα του τζόκερ είναι: 37, 31, 34, 13, 21.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις