Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τζόκερ: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που καταλαβαίνει ότι κέρδισε 252.000 ευρώ – Λίγο μετά του έκλεψαν το «χρυσό» δελτίο

Τζόκερ

Η απόλυτη ευτυχία, έδωσε τη θέση της στις ώρες αγωνίας και στην θλίψη. Η μοίρα επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι στον Μάκη Ιορδανόπουλο, σε έναν εκ των τριών νικητών της κλήρωσης του τζόκερ της περασμένης Κυριακής (5/12/2021), καθώς κάποιοι του έκλεψαν το δελτίο με το οποίο είχε κερδίσει 252.000 ευρώ!

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από την περασμένη Κυριακή, όταν οι αριθμοί που κληρώθηκαν περιλαμβάνονταν στο δελτίο των 2 ευρώ που είχε παίξει ο Μάκης Ιορδανόπουλος. Το δελτίο του τζόκερ είχε κατατεθεί στις επτά το βράδυ της 5 Δεκεμβρίου του 2021 σε πρακτορείο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Τζόκερ

Την επόμενη ημέρα ο Μάκης Ιορδανόπουλος πήγε στο πρακτορείο του χωριού του στις Κρηνίδες, όπου εκεί πληροφορήθηκε ότι είναι ο ένας μεταξύ των τριών υπερτυχερών που κερδίζουν από 252.000 ευρώ, περίπου 234.000 ευρώ καθαρά.

Το βίντεο που σας παρουσιάζει ο newsit.gr, είναι από τη στιγμή που έχει παραδώσει στον πράκτορα ο Μάκης Ιορδανόπουλος το δελτίο του, κι αυτός το ελέγχει διεξοδικά. Μετά το τσεκάρισμα στα ειδικά μηχανήματα αλλά και την επιβεβαίωση που ήρθε μετά τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ανακοινώνει στον άνδρα που έχει απέναντι του ότι έχει πιάσει εξάρι! Μάλιστα οι δύο τους το… κολλάνε και ο Μάκης Ιορδανόπουλος παίρνει το δελτίο και φεύγει από το πρακτορείο.

Δείτε το βίντεο

Τι συνέβη μετά με το «χρυσό» δελτίο του τζόκερ

Πηγαίνει στο σπίτι του και αφήνει το δελτίο πάνω σε ένα σκρίνιο κι έπειτα βγαίνει έξω με κάποιους φίλους του για να τους κεράσει για την επιτυχία του. Όταν γύρισε σπίτι του, το τυχερό δελτίο είχε κάνει φτερά. Ο Μάκης Ιορδανόπουλος υποπτεύεται κάποια άτομα τα οποία μπορεί να του έκλεψαν το δελτίο του, ενώ με το δικηγόρο του έχουν κάνει όλες τις ενέργειες για να μπλοκάρουν τη δελτίο έτσι ώστε να μην μπορέσει να το εξαργυρώσει κανείς.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος και περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία. Είχα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και δεν περίμενα να μου κλέψει κανείς το δελτίο. Ήμουν πολύ χαρούμενος που κέρδισα γιατί αυτά τα χρήματα τα είχα μεγάλη ανάγκη. Τα έχω χαμένα τώρα», λέει στο newsit.gr ο Μάκης Ιορδανόπουλος.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης αναφέρει στο newsit.gr: «Έχει κατατεθεί μήνυση. Τώρα οι διωκτικές αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στην προσπάθεια να ανευρεθεί το τυχερό δελτίο. Από τη στιγμή που η διαδικασία που αφορά την είσπραξη έχει παγώσει, δεν μπορεί και να ολοκληρωθεί η κλοπή, δεν μπορεί κανένας άλλος εκτός του τυχερού να εισπράξει τα χρήματα. Η μόνη πράξη για την οποία πλέον μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη είναι η υπεξαγωγή εγγράφου».

Ο δικηγόρος του μεγάλου τυχερού

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις