Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Βάρη: Ληστεία μετά από ενέδρα σε ζευγάρι – Τους έδεσαν και βούτηξαν κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ

Βάρη: Ληστεία μετά από ενέδρα σε ζευγάρι – Τους έδεσαν και βούτηξαν κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ

Άγρια ληστεία στη Βάρη, με τους δράστες να αιφνιδιάζουν το ηλικιωμένο ζευγάρι σε πυλωτή πολυκατοικίας. Τους οδήγησαν μέσα στο διαμέρισμά τους…

Κουκουλοφόροι ληστες έστησαν καρτέρι σε ζευγάρι στη Βάρη. Τους ακινητοποιησαν, τους εδεσαν και τους απείλησαν για τους αρπαξουν το χρηματοκιβωτιο με τα χρήματα.

Συγκεκριμένα στις 22:45 το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου του 2024, στη οδό Θησέως, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, εκ των οποίων ο ένας μιλούσε σπαστά ελληνικά, υπό την απειλή όπλου και αιχμηρού αντικειμένου, ακινητοποίησαν σε πυλωτή πενταόροφης πολυκατοικίας το ζευγάρι ηλικίας 77 και 67 ετών δένοντας τα άνω άκρα τους με tie-wraps.

Τους οδήγησαν στο διαμέρισμά τους στον πέμπτο όροφο και με χρήση σωματικής βίας σε βάρος του άνδρα ζήτησαν να τους υποδείξει πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Το θύμα τους ανέφερε ότι δεν έχει χρηματοκιβώτιο και οι δράστες αφαίρεσαν τιμαλφή αξίας 30.000 ευρώ περίπου, ένα κινητό τηλέφωνο iphone, έγγραφα των παθόντων και διέφυγαν.

Κατά δήλωση των παθόντων, οι δράστες άφησαν πλησίον της γυναίκας μαχαίρι και της είπαν μόλις αποχωρήσουν να κόψουν τα  tie-wraps. Οι παθόντες ελευθερώθηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις