Ελλάδα

Βαριά πρόστιμα σε καταστήματα ηλεκτρονικών και διαγραφή των ιστοσελίδων τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόστιμα ύψους 11.500 ευρώ επιβλήθηκαν από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα ηλεκτρονικών στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι.

Παράλληλα ξεκίνησε και η διαδικασία διαγραφής των ιστοσελίδων των συγκεκριμένων καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ κατά τη σημερινή επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ σε καταστήματα ηλεκτρονικών στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι εντοπίστηκαν κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν πάνω από 3.000 τεμάχια θηκών κινητών τηλεφώνων και άλλα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ως προϊόντα απομίμησης.

Στις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 11.500 ευρώ για εμπορία και διακίνηση απομιμητικών προϊόντων και ξεκίνησε η διαδικασία διαγραφής των ιστοσελίδων των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Οι έλεγχοι της ΔΙ.Μ.Ε.Α συνεχίζονται στο σύνολο της επικράτειας, όπως σημειώνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: Έλεγχος αποκάλυψε να γίνονται botox σε ξενοδοχεία, κέντρα αισθητικής ακόμη και σπίτια
Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν επιλέξουν μια υπηρεσία που παρουσιάζεται ως ιατρική, θεραπευτική ή επεμβατική αισθητική πράξη
A nurse prepares Botox injection, amid the coronavirus disease (COVID-19) pandemic in Seoul, South Korea, December 15, 2020. Picture taken on December 15, 2020. REUTERS/Kim Hong-Ji/File Photo
Σύνταγμα: Φοιτητές «κατασκήνωσαν» μέσα στη βροχή για τα πανάκριβα ενοίκια – «600 ευρώ για ένα στούντιο»
Σε «κάμπινγκ διαμαρτυρίας» μετατράπηκε η πλατεία Συντάγματος, με φοιτητές από δεκάδες συλλόγους της Αθήνας να ζητούν λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα και στο αυξημένο κόστος σπουδών
Διαμαρτυρία φοιτητών στο Σύνταγμα 5