Ελλάδα

Βαρουφάκης: Σηκώθηκε όλο το Ηρώδειο στο πόδι και άρχισε να φωνάζει Όχι!

Ήταν λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση «Αvanti Dario» με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου χθες βράδυ στο Ηρώδειο. Τότε μπήκε στο αρχαίο θέατρο ο Γιάνης Βαρουφάκης με την κόρη του και στην σύζυγό του.


Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μόλις οι θεατές τον είδαν σηκώθηκαν όρθιοι, άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Στην συνέχεια άρχισαν να φωνάζουν και Όχι!

Ο πρώην υπουργός πήγε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Αvanti Dario» με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου. Μαζί του εκτός από την σύζυγό του Δανάη Στράτου ήταν και η κόρη του και ο υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες - Σε ποιες περιοχές θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα
Έντονα φαινόμενα αναμένονται στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια και τις Σποράδες, ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα φτάσουν στις Κυκλάδες και την Κρήτη
Βροχή