Ελλάδα

Βαρύ πένθος για τον χαμό της μικρής Αναστασίας – Οι τελευταίες πράξεις του δράματος

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο χαμός ενός μικρού παιδιού που πάλεψε όσο μπορούσε τον καρκίνο αλλά δυστυχώς έχασε την μάχη. Η μικρή Αναστασία έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της η οποία πίστευε μέχρι το τέλος ότι θα γινόταν ένα θαύμα. 

Η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 με μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου και από τότε οι γονείς της με την βοήθεια εκατοντάδων ανθρώπων ταξίδεψαν στις ΗΠΑ ελπίζοντας ότι το παιδί θα γίνει καλά.

Δυστυχώς, το παιδί έφυγε από την ζωή στις 3 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της θα φτάσει στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας προκειμένου να γίνει η κηδεία του παιδιού στην Καλαμάτα το Σαββατοκύριακο. 

Για τον επαναπατρισμό της σορού του παιδιού σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ενδιαφέρον σε ανώτατο επίπεδο προκειμένου να μην υπάρξουν γραφειοκρατικά εμπόδια. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Μάκρη μεταξύ Τούρκων μαφιόζων
«Βλέπουμε κατά μεσής του δρόμου στη Λεωφόρο Μαραθώνος και στη συμβολή με την οδό Πλαταιών, τους δύο Τούρκους μαφιόζους να πυροβολούν εναντίον ενός τζιπ ομοεθνών τους» λέει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
Τούρκοι
Ράμματα στο μάτι και κάταγμα στο κρανίο φέρει ο 23χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι έπεσε με τα γόνατα και ενώ βρίσκονταν στο έδαφος ένας τον χτύπησε με σφυρί ενώ οι υπόλοιποι τον χτυπούσαν όσο ο ίδιος προσπαθούσε να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια του στο πρόσωπο του
Απολογία στον ανακριτή του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία 20χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς
Αφρικανική σκόνη από τον Λυκαβηττό - «Επιμένει το φαινόμενο, παρά τους βοριάδες» λέει ο Λαγουβάρδος
Η σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Παρασκευή, οπότε τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, ενώ από το Σάββατο η σκόνη θα απομακρυνθεί πλήρως από την ατμόσφαιρα.
Αφρικανική σκόνη