Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Βάσεις 2015: Συγχαρητήρια του υπ. Παιδείας στους επιτυχόντες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγχαρητήρια προς όλους τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και ευχές για καλή σταδιοδρομία απευθύνει, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των βάσεων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά το υπουργείο, «[Σ]ε μία δύσκολη χρονιά για τη χώρα […] αναγνωρίζει και εκτιμά τον αγώνα που έδωσαν οι υποψήφιοι στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, με τη συνδρομή των καθηγητών τους και τη συμπαράσταση των οικογενειών τους».

Παράλληλα, απευθύνεται σε όσους υποψηφίους δεν τα κατάφεραν αυτή τη χρονιά, τους οποίους καλεί να μην αποθαρρυνθούν -γιατί το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκώς και δεν κρίνεται από μία στιγμή- ευχόμενο καλή επιτυχία σε όλους, είτε επιθυμήσουν να επαναλάβουν την προσπάθειά τους είτε όχι. Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι «το νέο σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ, αν το επιλέξουν, θα τους διευκολύνει καθώς -πέραν των άλλων βελτιώσεων- προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες επιλογής επιστημονικών πεδίων».

Το υπουργείο εύχεται επίσης καλή επιτυχία στους νέους υποψηφίους που ξεκινούν φέτος την προετοιμασία για τις εισαγωγικές της επόμενης χρονιάς

Τέλος, γίνεται ειδική μνεία στους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς, «που συνέβαλαν με την εργασία και την προσήλωσή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε